tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-05-31 08:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Attiecībā uz auto-velo savstarpējo hate kultūru, smieklīgi ir tas, ka velosipēdistiem tiek pārmests, ka šie pārkāpj noteikumus un vispār, ir true cunts, taču paši autovadītāji pilnīgā mierā var stāstīt, lielīties, koķetēt ar to, kā viņi braucot spiež gāzes pedāli grīdā. Jo nu - pārsniegt ātrumu, vai tad tas ir pārkāpums, tas ir normāli! Es nerunāju par gadījumiem, kad ir jāiekļaujas plūsmā un tā, bet par gadījumiem, kad cilvēki mierīgi stāsta, kā šie džaso pa lielceļiem uz, sak, 130 un cerams, ka nekādi fotoradari neķers. Šī divkosība ir smieklīga - velosipēdists pārbauca pie sarkanā (auto jāstāv), nenokāpa pie "zebras", brauca pa ietvi, blablabla - nošaut, tie kretīni! Autovadītājam patīk ātri braukt un neievērot ātrumu - ai, kas tad nu liels!

Viss, jāsapin mati un jālaiž uz Blue Mountain darīt downhilu, kā arī nobraukt ar rodeli, jo kolēģe vakar iedeva brīvbiļeti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Piekrītu Tev par visiem 1000
[info]sursurs
2014-05-31 15:52 (saite)
Turklāt vēl, ja padomā, potenciālo bīstamību, ko nodara velo, kurš apstājas pie sarkanā, paskatās, ka neviena nav, un aizbrauc, salīdzinājumā ar zemu lidojošu 2tonnīgu dzelžu kasti.
KATRU dienu skatos, kā ptuveni 1/3 šoferu pie stūres runā pa mobu, nerāda nekādus signālus, nemana pusi no apkārt notiekošā, mēģinot paspēt pie zaļā, iebrauc uz 70km/h krustojumā jau pie sarkanā, a izbrauc jau tad, kad zaļais deg šķērsojamajam ceļam. Manā acu priekšā vienreiz pa 3o jslu lidojošais gandrīz uz zebras notrieca tantiņu (mēs divas joslas stāvējām, laidām, gāja gājēji no vienas puses un tantiņa no otras puses arī domāja, ka var droši iet). Utt. Tur var turpināt un tas ir fakin KATRU DIENU. Bet nu jā - kas gan ir viss augstāk minētais salīdzinājumā ar velo, kurš pārbrauc pie sarkanā.

(Atbildēt uz šo)


[info]kisswithafist
2014-05-31 23:45 (saite)
man īstenībā diezgan vienalga par veloderastiem, bet par krānu, kurš šodien riktīgi riepas pie Mildas nokaucināja, gan nav. smirdēja baisi. zīmēties ir forši, bet kamõn, ne jau gājēju pilnās vietās.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaszczejs
2014-06-05 17:30 (saite)
Nu... brauc tu ar savu velo arī ar 130 un paskatīsimies, ko tad viņi teiks :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?