tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-03-12 15:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varbūt jādod iespēja kosmētikas industrijai? Kā iemācīties krāsot acis? Internetā sameklēju, kādas acu ēnas piestāv zilacainām bālģīmēm un kādas otiņas vajag. Noskatījos divus video. Līdz galam. Varbūt tomēr vienkārši nošauties uzreiz - liekas daudz vieglāk. Un lētāk.

Upd. Tas visgrūtāk atbildamais jautājums ir: kāpēc man to vajadzētu? Man vienkārši trūkst motivācijas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2014-03-13 10:46 (saite)
Kopš vairs nedejoju, sen neesmu likusi pilno "kaujas krāsojumu" - iztieku ar to, ka acu ārējos kaktiņos ar apaļo otu ielieku pelēkas ēnas, ar zīmuli uzvelku kontūru un nokrāsoju skropstas. Lielākā nelaime ar pareizu krāsošanos ir tā, ka nepietiek jau tikai ar acu ēnām un otiņu - lai krāsojums turētos, apakšā jāklāj tonālais vai kāds cits krēms, pa virsu pūderis, un tad tikai liek ēnas. Labai ēnu uzklāšanai pie tam vajag labu otiņu, bieži vien divas (sapratu to pēc pāris izmestām Drogu lētā gala otām). Tā ka - ja neesi gatava kapitālieguldījumiem, labāk nemaz nesāc :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-03-13 16:36 (saite)
Jā, totāli piekrītu par tiem kapitālieguldījumiem - iečekojot cenas internetveikalos secināju, ka esmu pārāk liels žīds. Varbūt sākšu pēc kādiem desmit gadiem, bet šobrīd vēl neliekas aktuāli.
Ā, un kas man nepatīk - tas pats, kas attiecībā uz nagu laku - ja uz sejas ir tonālais, pūderis, utt, tad man liekas, ka seja neelpo, plus vēl - es nevaru parunāt, jo man liekas, ka lūpukrāsa uzreiz būs uz zobiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?