tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-02-03 19:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā kā vēl kāda stunda jāgaida, lai varētu skatīties superkrosu.

Pievēršot lielāku uzmanību feminisma un dismkriminācijas (visdažādākās) tēmai, mēdzu pieķert sevi vai atcerēties gadījumus, kad pati esmu bijusi ne labāka par tiem, kuri ir likuši justies slikti man, citiem. Neloloju nekādas cerības par to, ka mainīšu pasauli, toties ceru, ka vismaz pati kļūšu labāks cilvēks.

Kā arī - paliek daudz vieglāk uzzinot, ka neesmu vienīgā, kura ir kaut kāda tur, cituprāt, "superjūtīgā", "visu pārāk personiski uztverošā", "vai tiešām tev ir tik zema pašapziņa", "tu nedrīksti būt tik emocionāla, jūti mazāk!", utt. Paliek vieglāk, labāk, kā arī es jūtos stiprāka pēc tam, kad arī citi beidzot skaļi pasaka, ka nav ok tāda vai šāda rīcība, vārdiska vai fiziska un tas nav jāpacieš.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]auksts_entelekt
2013-02-04 15:07 (saite)
:)
paldies!

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2013-02-04 19:02 (saite)
Mja, varētu domāt, ka tās ir tādas delfu komentētāju problēmas, kamēr neuzduras uz šādiem komentāriņiem http://satori.lv/5281/komentari
Un šis vēl ir tāds maigs gadījums, var palasīties, kas darās komentāros pie Curikas rakstiem politika.lv, vispār šausmas pārņem.
Un tad jāpadomā, ka tieši tāds vaļīgs, nepretenciozs ikdienas seksisms bruģē ceļu uz smagajiem gadījumiem, kas aprakstīti Tevis ielinkotajā lapā - jo ir vīrieši, kas saprot atšķirību starp blondīņu jokiem un sexual harrasment, bet ir tādi, kas nesaprot...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?