tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-10-30 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viens no ziedot.lv projektiem, kuram ziedot, ir arī šis - "Atbalsti sievietes drošību", taču tas ir viens no vismazāk atbalstītajiem projektiem (nauda tiek izmantota, lai palīdzētu no vardarbības cietušajām sievietēm (kuras ir upuri, nevis pašas vainīgas, kā mēdz uzskatīt)). Vēl mazāk ir ziedots, cik nu ātrumā ievēroju, sporta veterāniem. Topā - bērni un dzīvnieki. Arī alkašu un narkašu ārstēšanai ir ziedots vairāk.
Just sayin'.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]after_dark
2012-10-30 14:40 (saite)
sporta veterāni ir burtisko tiko kā ielikts projekts, tāpēc maz. publiski vispār par viņiem maz runā :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-10-30 14:42 (saite)
Jā, arī es zinu tikai vienu - Uļjanu Semjonovu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]after_dark
2012-10-30 14:46 (saite)
viņa arī vada olimpiešu sociālo fondu, kas vāc naudu un palīdz sporta veterāniem. tie, kuri kā es, saistīti ar nozari, zin, pārējiem nav ne jausmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mena
2012-10-30 15:33 (saite)
Man personīgi patīk ziedot kādam konkrētam cilvēkam, kuram ir norādīta arī nepieciešamā summa, un sekot līdzi, kā pamazām tā naudiņa sakrājas, un - hoplā, rezultāts parādās jau pie realizētajiem projektiem.
Principā caur šo portālu neziedoju tam, kas ir zem sadaļas "māksla un kultūra".
Pati esmu izmantojusi "Skalbes" pakalpojumus, tāpēc viņiem šat tad aizskaitu naudiņu "pa taisno". :)

(Atbildēt uz šo)


[info]au_ra
2012-10-30 20:57 (saite)
Atcerējos. Pirms pāris dienām sēdēju Ķekavas pieturā, gaidīju mikriņu. Kaut kādā brīdī izlīda piedzēries jauneklis ar šņabja pudeli rokā, apsēdās blakus, kko murgoja pie sevis. Tad vienā brīdī viņam kļuva garlaicīgi un viņš sāka man piekasīties. Es ignorēju, tad viņš vienā brīdī pienāca no sāniem, paķēra manu kāju un sāka vilkt, es iekrampējos beņķī un ar otru kāju sāku viņam spert. Atlaidās. Tad es piecēlos, pamanīju ka nāk mikriņš, piebēgu klāt, ielecu iekšā un teicu, lai to tur nelaiž iekšā. Šoferis bija saprotošs un to lohu neielaida. Šobrīd manu kreiso kāju rotā skaisti zilumi. Drošvien pati uzprasījos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?