tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-10-02 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:moto, mx, mxon

Savukārt šeit

Īsumā - šīs ir motokrosa olimpiskās spēles; katru valsti pārstāv trīs braucēji - pa vienam MX1, MX2 un MX Open klasē. Visiem braucējiem jābrauc pēc iespējas labāk - kurā vietā esi savā braucienā, tik punkti. Jo mazāk punktu, jo labāk. Kopā 6 rezultāti (jo katrā braucienā (3 gab. - MX1+MX2, MX2+MX Open un krutākais brauciens - MX1+MX Open) brauc divi katras valsts sportisti), vienu, sliktāko rezultātu, var atmest.

ASV pārstāvis Bleiks Bagets aiziet debesīs

ASV braucēji un delegācija velkas cauri trasei, lai izpētītu smilšu stastāvu pēc kvalifikācijas braucieniem sestdien, jo

...Lommelas trases smilšu vagas mēdz būt itin dziļas...

Fanu zõna

Starts!

Džastins Bārša pirms starta

un pēc (mans lielākais selebritiju stalkošanas panākums bija šamam uzsist uz pleca, tieši tā, kā zemāk to dara pārējie viņa rednecības nošarmētie)

Uzvaras garša! (1.vieta - Vācijai (pirms tam 7 gadus pēc kārtas vinnēja ASV un Lommelā visi cerēja, ka beidzot kāds cits uzvarēs), 2.- Beļģijai, 3.-ASV).

Lielbritānija uz pjedestāla netika, taču viņu faniem tas it nekādi netraucēja. Viņiem tāpat bija jautri.

Britu karsējas

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fadu
2012-10-03 09:51 (saite)
pa smuko!
pēdējais bilžuks liek aizdomāties ;o) tai ziņa, par ko īsti pukas priecājās, jo tas tāds vairāks skumjš skats un stāsts. Šamejiem nav pat pieturas punkta aiz ko bikšām aizķerties. Skarbi

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?