tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-07-19 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar darba aizsardzības kursos bija ugunsdrošdrošības lekcija, kuru vadīja baigi labais pasniedzējs, Juris Blūzmanis. Iesaku uzaicinãt uz uzņēmumu, viņš ļoti labi visu izskaidro interaktīvã veidã, plus vēl iedzen nepieciešamo baiļu devu, lai uztvertu ugunsdrošību nopietnãk uz kãdu brīdi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krazuu
2012-07-19 13:37 (saite)
neviens nenosaka - telpas var būt mazas, bet klienti dafiga un lūk ir 50 gab momentā (paskaties kāda ir sabtransp plānotā ietilpība un parēķini kā to var dabūt gatavu, tur pat kā šprotes bundžā nesanāk saspiesties). savukārt, piemēram, mēs te izpletušies n-tos kvadrātmetros līdz mazpadsmit cilvēkiem vienā reizē.
kad pieķer aiz rokas un grib noštrāpēt, tad sākas pierādīšanas principi.
bet grozi kā gribi - LĪDZ 50 sanāk šā vai tā. LĪDZ 50 ir ugunsdrošība un pēc 50 sākās civilā aizsardzība ar visiem evakuācijas plāniem utt. jānoskaidro tikai tas, vai tas ir VISĀ ēkā vai TIKAI uzņēmumā.
man šķita, ka uzņēmumā, tāpēc arī izgāju tos kursus. a čo, forši bija - pāris dienas nebija birojā jāsēž, dabūju vēl ar putiņām un pulverīšiem palaistīties un tas viss uz darba devēja rēķina :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krazuu
2012-07-19 13:40 (saite)
nēnū, teorētiski nosaka (paskaties tajos pašos DA kursu papīros, tur jābūt, bija kaut kādi m2 uz cilvēku), bet praktiski figņa kaut kāda - es saku aļo, mēs te rasētāji izlepuši, mums vajag milzu galdus un daudz rūmes un neviens gailis nedzied pakaļ, kad sēž viens čubriks daudzos m2 izpleties. Pierādīšanas princips.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2012-07-19 13:49 (saite)
Bļin, es skatos uz to "50" un mans prāts ignorē "līdz". Njā, tad hujova, jāiet tik un tā.
Bet tas ir pizģec - izvairīties nav iespējams - sanāk, ja uzņēmumā strādā 3 darbinieki, viens ir jāieceļ par atbildīgo par ugd un tam ir jāiet tajos kursos. Sweet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2012-07-19 13:52 (saite)
A nē, tomēr tās 20h, kas ir minimālais apmācību kurss, jāiet tad, ja ir 10-50 ļaužu iespējamība.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=84587
8.1. punkts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?