tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-05-14 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:moto, mx


Šodien pēc darba.




(Ierakstīt jaunu komentāru)

cepur nost'
[info]le_minga
2012-05-14 22:19 (saite)
Super hobijs tev!
Gutes Kampf! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-05-14 23:45 (saite)
Vislielākā cīņa ir ar sevi un instinktiem, kuri liek domāt nepareizi un darīt nepareizi, kā rezultātā ir grūtāk ar to moci tikt galā. Bet kad pārvar, tad jau aiziet labāk un ir baigais prieks.
Plus vēl ļoti labi izkrata laukā darbdienu un izvēdina galvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2012-05-15 00:14 (saite)
Par "galvas izvēdināšanu" - noteikti tā ir... katram savs izlādiņš - šis varētu būt ļoti pat efektīvs :) un noderīgs ar gana

instinkti - mja - tas droši vien, kā ar autobraukšanu: kaut kad automātiski, instuinktīvi - bet pieņemu, ka tavā hobijā adrenalīns ir reizes 158 lielāks, kā pie autostūres: līdz ar to instinktīvie refleksi daudz saasinātākai...

lai kā nebūtu - tiešām noņemu mici tavā priekšā: šitais smalkais, sievišķais radījums savalda to smago, jaudīgo monstru!
vienreizēji!

/un es zinu, cik jamie sver - cik grūši valdāmi... es bērnības vasarās Apes mototrasē uzaugu (vectēva mājās) ;) - starp radu, draugu, paziņu mochu riteņiem :)
par kaimiņdārzā saspertajiem āboliem - lielais Karro mani sīkuli uz mocha pa puspagastu izvizināja :DDDDDD (stūrēt arī ļāva to lielo moci - maziņš biju, nesavaldīju - mans pirmais grāvis 8u gadu vecumā :D )... /

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-05-15 10:09 (saite)
Kāds nu tur smalkais radījums - esmu smagāka un garāka par daudziem pasaules līmeņa motokrosa džekiem :D
Jā, ir jau tas mocis smags un grūti valdāms (kamēr neiemācās kaut cik normāli braukt), bet nu tā kā es no laukiem, tad tur es ļoti normāli uzkačāju spēku un izturību kaplējot bietes, kraujot sienu, vācot salmu ķīpas, kartupeļus stādot, gruzījot graudus ar lielajiem spaiņiem no gazika kravas kastes uz konteineru, utt. Tāpēc man tas moča smagums neliekas tik traks un sievietei nepavelkams. Un nav jau jāsāk uzreiz ar 250cm3, bet ar mazāku, 85cm3 un tad jau nav tik traki.
Džeki, protams, viņi ļoti daudzos gadījumos ir spēcīgāki, bet nav jau runa par to, ka viņus vajag pārspēt, bet gan par to, ka arī sievietes mierīgi var nodarboties ar it kā "vīrišķīgajiem" sporta veidiem. Nav ko uz tiem sterotipiem koncentrēties, ja patīk, tad ej un darbojies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2012-05-15 06:35 (saite)
būs man arī laikam kaukas šitāds nikns jāsāk piekopt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-05-15 10:00 (saite)
Citreiz gan arī ar šo nikno nodarbojoties pats paliec nikns un sper zemes gaisā, kad kaut kas nesanāk, bet nu beigās jau tomēr atlikums ir pozitīvs un miegs arī daudz labāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?