tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-12-12 11:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par masas spēku. Pēdējā "LD" bija intervija ar kaut kādu ārzemnieku, urbāno struktūru pētnieku, un tur bija baigi labais piemērs par pārmācīšanu izmantojot likumīgus līdzekļus.
Šeit ir ideja, kā to izmantot LV: lūk, prezim ir īpašums "Kājiņas B" (nu tas nekas, ka uz meitas vārda), kas papīros tiek traktēts kā viesu nams un uzcelts par jevrõpas naudām (kas māk, tam nāk). Ja varētu dabūt šī viesu nama telefona numuru, tad kas nekaiš zvanīt katru dienu, reizi dienā (100 cilvēkiem), lai apprasītos, cik maksā numurs, kādas brīvā laika nodarbes pieejamas, utt. Vienīgi - tel. nr. ātri vien tiktu nomainīts. Taču - ja Kājiņas B būtu Rīgā, varētu iet un katru dienu pie durvīm zvanīties. Tā kādā valstī (vnk neatceros, kurā), tauta esot pārmācījusi kādu nāsīs rāvēju un viņa uzceltais nams par ne pārāk tikumīgā ceļā iegūtiem līdzekļiem stāvējis tukšs, bez īrniekiem. Jo - ja durvju zvans zvana 100 reižu dienā - vai tas nav fucking annoying?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veed_logs
2011-12-12 20:47 (saite)
a cik ta tur maksā numuriņš galu galā?

(Atbildēt uz šo)


[info]veed_logs
2011-12-12 21:07 (saite)
Jā, nedaudz palasījos internetos. Tā būtu laba iniciatīva. Tu kā POPulāra meitene varētu šitādu akciju ierosināt visādos tur sociālajos tīklos vai tamlīdzīgi.
Cibā piemēram.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?