tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-12-08 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja, ņemot vērā pagājušā mēneša beigās ziņās cirkulējošo info, slimnīcām Latvijas Krājbankā bija kopā noguldīti 7 miljoni latu - vai piketu, gadījumā, nevajadzēja rīkot pie slimnīcu vadības kabinetiem?
Vēl var atcerēties skandālu Bērnu slimnīcā aizpagājušajā gadā un Mozga kungu, kurš ņihuja neko nezināja, nedzirdēja, neredzēja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]karuna
2011-12-08 15:13 (saite)
Kādā vienā groziņā? Tie ir tikai knapi 1,5% gada naudas. Teiksim, ja kāds gadā pelna 10000 Ls, tad tie viņam būtu 150 Ls. Sāpīgi, bet no tā neviens nebankrotētu. It sevišķi, ja mēneša alga ir pie 800 Ls.

Par īpašniekiem runājot, tad pat vēl tagad finanšu ministrs aizstāv Antonovu, sakot, ka viņš nekā slikta nav gribējis, vienkārši iekritis pārāk grandiozos plānos. Ja FKTK apgalvoja, ka visi rādītāji ir normas robežās un tā ir stabila banka. Par īpašniekiem runājot, tad Lursofts nemaz tādas izziņas nesniedz. Krājbanka bija Snoras īpašumā. Pat tagad Uzņēmuma reģistrs ir atteicies apķīlāt Antonova akcijas, jo izrādās, ka viņiem pēc likuma nemaz nav šādu informāciju, kas kuram pieder, nemaz nav paredzēts glabāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-12-08 15:17 (saite)
whatever

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?