mazaa_mija - [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 28th, 2016|02:03 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
esmu pārgājusi jaunā fāzē ēst taisīšanā, nu jau kā pro nedēļas nogalē vāru buljonu (līdz 72h), smeļu nost pa trīs reizēm, un tad man stāv pilns leduskapis ar kārtīgu buljonu, ko ikdienā pēc tam pārvērst ļoti īsā laikā dažādos taizemiešu, korejiešu un vjetnamiešu aromātiskajos virumos
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 28th, 2016 - 04:27 pm
(Link)
no kā vāri buljonu?
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:February 28th, 2016 - 05:39 pm
(Link)
ņemu pulciņā buljona kaulus (kas parasti ir lielie stobra kauli (liellopa)) un osco buco, gaļu ņemu ārā pēc 4-6 stundām, tas arī visjaudīgākais un aromātiskākais, gaļas molekulas pēc tam izvārīsies un izplēnēs, bet kauli pēc 8h vārīšanas ir atdevuši tikai 20 % labuma, vāru gandrīz bez garšvielām – viens burkāns+sīpols, bez sāls
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:February 28th, 2016 - 07:53 pm
(Link)
o, es nemaz nezināju, ka gaļas gabals, ko es ņemu zupu buljonam ir ar tik smalku nosaukumu :)
[User Picture]
From:[info]usne
Date:February 29th, 2016 - 08:33 am
(Link)
Visburvīgākā vecmāmiņu metode.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:February 29th, 2016 - 11:11 am
(Link)
jā, vecmāmiņas zin ko dara