|
[Feb. 28th, 2016|02:03 pm] |
esmu pārgājusi jaunā fāzē ēst taisīšanā, nu jau kā pro nedēļas nogalē vāru buljonu (līdz 72h), smeļu nost pa trīs reizēm, un tad man stāv pilns leduskapis ar kārtīgu buljonu, ko ikdienā pēc tam pārvērst ļoti īsā laikā dažādos taizemiešu, korejiešu un vjetnamiešu aromātiskajos virumos |
|
|
Comments: |
ņemu pulciņā buljona kaulus (kas parasti ir lielie stobra kauli (liellopa)) un osco buco, gaļu ņemu ārā pēc 4-6 stundām, tas arī visjaudīgākais un aromātiskākais, gaļas molekulas pēc tam izvārīsies un izplēnēs, bet kauli pēc 8h vārīšanas ir atdevuši tikai 20 % labuma, vāru gandrīz bez garšvielām – viens burkāns+sīpols, bez sāls
o, es nemaz nezināju, ka gaļas gabals, ko es ņemu zupu buljonam ir ar tik smalku nosaukumu :)
| From: | usne |
Date: | February 29th, 2016 - 08:33 am |
---|
| | | (Link) |
|
Visburvīgākā vecmāmiņu metode.
jā, vecmāmiņas zin ko dara | |