mazaa_mija - [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 28th, 2016|02:03 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:February 28th, 2016 - 05:39 pm
(Link)
ņemu pulciņā buljona kaulus (kas parasti ir lielie stobra kauli (liellopa)) un osco buco, gaļu ņemu ārā pēc 4-6 stundām, tas arī visjaudīgākais un aromātiskākais, gaļas molekulas pēc tam izvārīsies un izplēnēs, bet kauli pēc 8h vārīšanas ir atdevuši tikai 20 % labuma, vāru gandrīz bez garšvielām – viens burkāns+sīpols, bez sāls
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:February 28th, 2016 - 07:53 pm
(Link)
o, es nemaz nezināju, ka gaļas gabals, ko es ņemu zupu buljonam ir ar tik smalku nosaukumu :)
[User Picture]
From:[info]usne
Date:February 29th, 2016 - 08:33 am
(Link)
Visburvīgākā vecmāmiņu metode.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:February 29th, 2016 - 11:11 am
(Link)
jā, vecmāmiņas zin ko dara