Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2007-08-19 22:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:atputa

Šodien pa dienu vēl biju mežā un organizēju medību torņa būvēšanas pabeigšanu. Vēl gan būtu ar kaut ko jāizliek grīda, lai būtu klusāka sēdēšana. Katrā ziņā ļoti drīz varētu arī ielikts uzskates matereālu kā izskatās šis medību tornis.

Papildus tam bija vēl nedaudz brīvs laiks, kas tika veltīts, lai nedaudz salasītu brūklenes. Sarkanas un ne tik sarkanas. Gaisā virmoja arī nedaudz vaivariņu smarža.
Tā nu lasot tās ogas atcerējos pasaku par trim lāčiem. Bērnībā man tā pasaka ļoti patika. Atcerējos to saistībā ar to, ka viens no trim lāčiem bija ogu lācis, kas ļoti ātri lasīja ogas, vēl viens bija mušu lācis, bet trešā lāča nodarbi īsti neatceros.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cadeau
2007-08-20 08:00 (saite)
Izklausās interesanti - atceries savas bērnības iecienītāko pasaku. :)
Es gan negribēju, lai man stāsta pasakas un pati gribēju lasīt kaut ko citu...Nezinu, kas man pasakās nepatika, varbūt, ka viss tik pārspīlēts...Tik izteikti melns un balts, kas dzīvē ir gaužām izplūdis un saplūdis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2007-08-20 10:59 (saite)
Varbūt nedaudz pārspīlēju, ka tieši iecienītāko, bet noteikti vienu no iecienītākajām.

Man jau arī nestāstīja, bija pasaku grāmatas, kuras lasīt. Nez, es to uztvēru nedaudz savādāk. Tie ir abstraktie stāsti, kur viss ir iespējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?