Martins ([info]mat) rakstīja,
Redz, kā beigās minēju, tad es šo gala rezultātu (gaļu) arī apēdu un tas pat ir ļoti garšīgs. Kā redzams, tad es to daru, lai izdzīvotu, jo neēdod cilvēks mirst.
Tā ir pilnīgi normāla lieta, ka sugas pārstāvji meklē pēc iespējas labāku barību un vietu, kur to iegūt. Kā redzams, tad meža cūkas iet baroties uz labības laukiem, nevis dzīvo tikai pa mežu, kur arī ir gana daudz barības.
Es uzskatu, ka cilvēkam pilnvērtīgai pārtikai vajag lietot gaļas produktus. Gaļa kokos neaug, tāpēc es izvēlos to iegūt pats, nevis vienkārši nopirkt veikalā un liekuļot par cilvēkiem, kas to ir spējīgi izdarīt paši.

Turklāt, ar ko atšķiras lielāka dzīvnieka slepkavība no maza knišļa slepkavības? Mēs visi(nu vai vismaz 99% cilvēku) ir savā mūžā kaut ko noslepkavojuši - odu, mušu, nejauši kādu vaboli.

P.s. Šajās nožogotajās teritorijās dzīvniekus audzē līdzīgi kā fermās. Pēc kāda laika šie dzīvnieki tiek nogalināti un gaļa nonāk parasti restorānos. Šie slimie cilvēki vēl piemaksā naudu, lai varētu pildīt miesnieka pienākumus. Tas, ka šie cilvēki ir spējīgi izdarīt kaut ko tādu, ko lielākā daļa cilvēku nespēj, nepadara viņus par slimiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?