Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2006-01-04 00:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ierēdņi
Vajdzētu uztaisīt mantas konsfiskāciju visiem tiem ierēdņiem, kas ņem kukuļus lielākus par teiksim 1000Ls un pie reizes arī tiem, kas izsaimnieko valsti. Kā arī attiecināt šo konsfiskāciju uz ģimenes locekļiem, ja to īpašums ir iegūts šādā nelegālā ceļā. Moš tādā veidā varētu biki apkarot šādus valsts izsaimniekotājus, kas vēljoprojām ir vairāk nekā vajag. Vienīgā problēma ir tāda, ka šāds likums būtu jāpieņem pašiem valsts izsaimniekotājiem, ko viņi diez vai gribēs darīt. Turklāt varēt vēl ieviest atpakaļ ejošu datumu, lai varētu atņemt īpašumus arī visiem tiem mega izsaimniekotājiem, kas darbojās zalta laikmetā - 90. gados. Bet nu laikam šāda ideja ir vairāk nekā utopiska:(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nfoworm
2006-01-04 00:54 (saite)
Neesi kaut ko paarlasiijies? :) Tipa Orvelu or something? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2006-01-04 01:04 (saite)
Da nē, vienkārši biju uz teātri un ienāca prātā šitik lieliska doma kā cīnīties ar visādiem valsts izlaupītājiem. Katrā ziņā vajadētu ieviest likumu, kas paredz komepnsēt valstij nodarītos zaudējumus apzinātas šādu zaudējumu radīšanas gadījumā. Tad tik bieži vairs Bastejkalnu pa 30K neizrotātu, turklāt kā pa 30K varēja izrotāt daudz labāk. Tas vienkārši ir bezpriģels, kas šobrīd notiek. Iedomājies, kūlturas ministrija iepirka 28 serverus, vidēji katru pa 5K gabalā, ko viņi ar tik labiem serveriem darīs???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nfoworm
2006-01-04 11:32 (saite)
Nu tev peedeejais laiks iesaistiities politikaa :)

Normaals serveris arii maksaa... starp citu - tas nav kaut kaads pashskruuveetais shtrunts. Ja tam veel klaat naak 3 gadu apkope, tad taada cena ir +/- normaala.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2006-01-04 12:21 (saite)
Nu labi tur tas viss bija vēl tā moš nedaudz godīgi, jo iepirka tos serverus no Lattelekom, tā ka tur jau kaut ko nomahinēt ir biki grūtāk. Bet nu papētot cenas par kādām tirgo internetveikalos serverus, tad pats krutākais bija 3K.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nfoworm
2006-01-04 14:22 (saite)
Taadaa gadiijumaa nevis no LTK, bet gan no LTK meitas uznjeemumaa - Microlink :) Un internetveikali toch nav taa iistaa vieta, kur skatiities serverus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2006-01-04 17:26 (saite)
Nu internetveikalos vienkārši tika ievērtētas cenas. Bet nu iepirka no LTK nevis no Microlink.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?