Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2007-03-19 14:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Arvien grūtāk paliek sevi piespiest taisīt kaut kādu "bulšitu", ko man vajag taisīt daļāji tāpēc, lai dabūtu papīru. Turklāt nav nekādas alternatīvas to netaisīt.

Es saprotu, ka ir lietas, ko studentiem vajag zināt. Bet nu ja Tev iedod uzdevumu, kur ir apmēram skaidrots, ka vajag aiziet tur, nezin kur un uztaisīt to nezin ko, un to visu vajag darīt īsā laika momentā programmēšanas vidēs, ko reti kurš lieto un kuras visdrīzāk reti kurš arī turpinās lietot. Labi, man vēl vismaz ir puslīdz skaidrs, ko vajag sataisīt.

Tikko izdomāju šādai situācijai labu salīdzinājumu - policisti ir noriebežojuši kaut ko un tad Tu mierīgi atnāc apstājies pirmajā rindā un mierīgi skaties, ko viņi tur ir norobežojuši, tad pēkšņi no aizmugures sāk neapmierinātie cilvēki grūst masu uz priekšu. Pirmajā rindā stāvot Tev nekas cits neatliek kā grūsties virsū policistiem un dabūt pāris sitienus ar steku, kaut patiesībā Tu to nemaz nedari un varbūt pat negribi darīt. Turklāt jēga tam visam arī gandrīz nav nekāda, jo beigās tāpat esi šajā pusē policistiem, tikai vēl dabūjis pāris sitienus ar steku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nfoworm
2007-03-19 14:42 (saite)
EIFELis, ja? :D

Nu bet tu taksh Churaanam vari pateikt, ka nafig jums tas viss ir vajadziigs. Bez tam njemot veeraa pateereeto laiku tiem praktinjiem tur toch sanaak vairaak kaa 4 krediitpunkti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2007-03-19 14:52 (saite)
Pateikt var visu, bet visur ir arī savs price/performance. Šajā gadījumā pasakot price/performance nav pārāk labs.

Ja tas viss tiktu savādāk pasniegts tā, ka patiešām ieintresētu, tad droši vien varētu būt arī intresanti. Protams ir svarīgi zināt par dažādām iespējām. Manuprāt, visos iepriekšējos priekšmetos, kur mācija kādu programmēšanas valodu, bija arī pieejami praktiskie darbi. Šādos praktiskajos darbos vismaz varētu saprast no kura gala tam visam ķerties klāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mat
2007-03-19 15:54 (saite)
Nu, ja bišīt palasa, tad tajā Eifelē var samērā vienkārši iebraukt.
Ja sāk kaut ko taisīt un sanāk, tad jau apmēram var saprast kā tur viss notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ee
2007-03-19 20:36 (saite)
vai kāds tā jau ir paspējis čurānam pajautāt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2007-03-19 21:47 (saite)
Diez vai. Nav tiem cilvēkiem iekša, lai uzdotu tādus jautājumus.

Bija redzams, jau pēc tam, kad cilvēki nopublicēja kaut kādu sašutumu, bet pēc tam lekcijā, neviens tā arī neko nespēja pateikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ee
2007-03-19 23:24 (saite)
nu ja, nu ja.. kuram gan dūša būtu pēdējā semestrī ar pēdējo pārvaramo briesmoni lekties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2007-03-20 15:02 (saite)
Nevajg jau uzreiz lekties, vienmēr var arī aktīvi diskutēt.

Katram ir savs viedoklis. Tā vajag arī būt, bet nu aktīvi padiskutējot, var nonākt arī pie gana sakarīga kopsaucēja, ja vien visas ieintresētās puses patiešām to vēlas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?