Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2013-05-07 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Receptes
Ja gribas labi un kārtīgi paēst, tad jau nekas cits neatliek, kā vien mācīties pagatavot dažādas lietas.
Var jau ir ilgi un dikti kaut ko cept un šmorēt, bet tas kaut kā nav manā gaumē. Man patīk vienkāršas lietas ar mazāk sastāvdaļām un ko var ielikt, piemēram, cepeškrāsnī, lai par to varētu aizmirst, jo taimeris par to atgādinās.

Tātad - komentāros var droši sarakstīt dažas šādas viegli pagatavojamās lietas. Tās, kas liksies labākās, centīšos arī izmēģināt un dod savu vērtējumu :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mat
2013-05-07 13:59 (saite)
Gaļu gan līdz šim vienkārši neiespringstot lieku cepeškrāsnī cepties bez nekādām pārākajām mērcēm. Parasti vēl tiek pievienoti kartupeļi.
Kaut kad liku arī maisā, bet laikam, ja nav tās garšvielas, tad tā starpība nav tik jūtama.

Ir kāda konkrētāka mērcīte, kas garšo tev?
Kā arī varbūt varētu uzskaitīt kādus dārzeņus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kitteh
2013-05-07 14:05 (saite)
tā pati minētā sinepju ir baisi ok
vai čili + ķiploks + eļļa
tomātu mērce + ingvers + sojas mērce + mazliet apelsīna sulas + medus
dārceņi kas pa rokai: burkāns, puķkāposts, brokolis, sīpols, puravs, kālis, kartupelis, cukini/kabacis
vēl ir labs variants gaļas gabalu apliet ar sarkanu vīnu, uzbērt visādus garšaugus, piparus, sagrieztus tomātus, sīpolus, ķiplokus un cept "pīlē"
man šie "iesvied cepeškrāsnī un aizmirsti" ēdieni ar vislabāk patīk un vienkāršībā ir skaistums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?