Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2013-05-02 17:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šokolādes kūka
Šokolādes kūkas recepte lēnām sasniedz pilnību. Lai gan esošajā sastāvdaļu sadalījumā kaut kas nav īsti sabalansēts, lai tā vienmērīgi izcepto, kā rezultātā vidus nedaudz ieplok, tomēr citādi tā garšo arvien labāk.
Kā saka - spēju pareizā brīdī ieslēgt tv un sadzirdēt vajadzīgo lietu - vajag lietot vairāk sviesta. Es protam tā arī daru. Un sanāk garšīgāk :D

Lai gan protams esmu jau saņēmis ieteikumu kūku labāk saukt par kaloriju bumbu. Šodien tā rupji parēķinot kalorijas sastāvdaļās kopā sanāca ap 5.5K + 1.5K pārlējumā.
Toties figņa ar kalorijā - garšo ta ļoti labi. Vēlams gan ēst svaigu, jo pēc pastāvēšanas ledusskapī tai ir tendence palikt cietākai - laikam sviests veicina šo efektu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mat
2013-05-02 23:30 (saite)
Sākotnējā recepte.
Sviestu un šokolādi var likt vairāk, pienu var nedaudz aizstāt ar saldo krējumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?