Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2012-11-28 16:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izgājiens pa pilsētu sastādīja divas interesantas ainas.
Pirmā - tante pusmūžā stāv atspiedusies pret stabu un mierīgi, no kakliņa papildina degvīna koncentrāciju ķermenī. Ieņem vienu malku, otru. Tad konstatē, ka degviela pietiek, ieliek pudeli somiņā un mierīgi dodas tālāk.
Otrā - jaunais tētis tikko iedzēris no 2l aluspudeles to mierīgi novieto atpakaļ ratiņos, blakus bērnam.

Tas laikam no tās depresīvās rudens miglas :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaukau
2012-11-28 17:22 (saite)
"jaunais tētis tikko iedzēris no 2l aluspudeles to mierīgi novieto atpakaļ ratiņos, blakus bērnam." - šo es ne tikai nekad nesapratīšu, bet pat, brīžos, kad redzu ko tādu, atsakos iedziļināties situācijā, aizžmiedzu acis un eju ātri garām. kaut kāds vājprāts.... gluži vienkārši nolaižas rokas un nevar saprast - vai var būt vēl sliktāk??? [diezin vai..]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-11-28 17:28 (saite)
Sliktāk var būt vienmēr :D
Lai gan no otras puses jau normāli - bērns jāstumj, to divlitreni rokā nenesīsi, kaut kur jāieliek. A tajos ratiņos taču var tik daudz salikt! Ja vēl paslēpj blakus bērnam, tad neviens arī neredz. Izņemot gadījums, kad vajag padzerties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2012-11-28 17:37 (saite)
[es uzrakstīju daudz, jo man ir daudz ko teikt par šo tēmu, bet sapratu, ka būtu jāizplūst vēl garāk, un tas reāli nevienam... neinteresēs...]
paldies, ka pacēli tēmu. mani šķebina doma, ka manu varbūtējo bērnu vienaudži izaugs tādi paši kā viņu vecāki. mani šķebina doma, ka var tai visā dns jūklī kaut kas nobrukt, un es neko nespēšu padarīt, ja mani bērni izaugs TĀDI.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?