Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2012-05-24 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardien izvārīju buljonzupu no kauliem, nedaudz gaļas un kartupeļiem. Reāli biju pārsteigts, ka sanāca tik laba. Laikam biežāk nāksies pirkt ribas un kādu gaļu, no kā vārīt tamlīdzīgas lietas.
Pretstatā pirmdien taisīju vienkārši gaļu cepeškrāsnī ar sieru un kartupeļiem. Gaļa vēl bija ok, bet kartupeļi bija pa cietu. Iemācījos, ka gaļu nevar likt virsū kartupeļiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kazimira
2012-05-24 18:46 (saite)
kartupeļus vēl var apliet ar saldo krējumu.
sanāk gardi un mīksti!

labu apetīti :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-05-25 11:06 (saite)
Tas ir, ja cep cepeškrāsnī?
Man garšo gaļa ar saldo krējumu, bet kartupeļus kaut kā nav nācies ēst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kazimira
2012-05-25 12:45 (saite)
jā,ja cep cepeškrāsnī!
bet kartupeļus vajadzētu sagriezt ripiņās.
es leju veselu paciņu saldā krējuma + garšvielas(ķiploks pat ļoti vēlams), bet tā jāskatās protams, cik daudz tie kartupeļi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?