Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2010-09-11 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:alnis

Bl, alnis
Vispār uz mežu šogad sanācis iet ļoti maz. Šaut īsti arī nav sanācis. Bet nu tas pārāk nesatrauc.
Tagad centos izmantot iespēju tikt uz mežu, atpūsties, moš kaut ko varētu pašaut. Labākajā gadījumā tas varētu būt arī alnis. Noskaņojums pozitīvs.
Tad nu arī šodien gandrīz pašāvu, bl.


Tā, bl, pašāvu, ka eju pa mežu, skatos aiziet tāda iemīta taka, nez, nedaudz pa to jāiet. Tad skatos, ka baigais placis izmīdīts - nez, varētu būt alnis gulējis vai cūkas - jāiet paskatīt. Skatos uz placi, vienā vietā nedaudz spalvas mētājas, skatos vēl - bl, kāja. Pirmais jau - nah te kaut kāda aļņa kāja mētājas? Pēc tam jau skaidrs, kāds pī afigel un manā medību platībā, bl, alni nogriezis. Neko, informēju visus atbildīgos, lai rītdien vismaz brauc un sastāda aktu un ķer ciet krānus. Vēlāk arī apskatīju, ka turpat, aiz bildē redzamā celma, ir samestas visas iekšas, āda un pārējās lietas.
Nāksies laikam nopietnāk pieiet šim jautājumam, lai vairāk nekas tāds neatkārtotos. Lai arī es diez vai biežāk parādīšos mežā, bet nu šitāda nekaunība jau ir principa jautājums.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mans_psihiatrs
2010-09-12 09:44 (saite)
izstasti,ludzu mums,nemedniekiem,kur ir lietas būtība? aļņus šaut tagad nevar jebšu tas ir Tavs apgabals,kurā tikai Tu nogalini lopus?

no mana skatupunkta-nu žakete,nošava kads to alni,hui s nim (jeb aļņu baigi maz Latvijā)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2010-09-12 09:55 (saite)
Katram mednieku kolektīvam ir savs apgabals, kur tad arī ar izsniegtajām licenzēm var šaut noteiktu daudzumu zvēru. Par šīm tiesībām tiek slēgts līgums un maksāta nauda.

Mums pa visām platībām sezonas laikā ir atļauts nošaut 3 aļņus. Mans novērtējums ir, ka platībās kopā dzīvo kādi 10 - 12 aļņi. Tā ka viens alnis ir relatīvi ļoti daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?