Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-11-18 18:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tapat

Šodienu varētu nosaukt par produktīvu dienu - tiku līdz mežam un arī nostaigāju dažus kilometrus - ievilku nāsīs svaigu gaisu :)

Pēc tam vēl mājās kādu stundu nodarbojos ar brāļa suņa apmacību. Saskatījos Cēzaru un paskatījos, ka nekas sarežģīts tur nav, tā ka vajag tikai darīt. Kādu stundu ietusēju un kaut kāds progress vismaz bija redzams. Vajadzēs laikam vēl kādu dienu pamācīt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2009-11-18 19:48 (saite)
Nu, un tagad Tev man jāsaka paldies. :)
Viņš man šķiet fantastisks. Švēdijā vienā no tv kanāliem katru dienu viņš tiek rādīts jau ļoti sen. Bet tur tie suņi tāpat ir miera mikas, pat nevar saprast vai vispār prot riet. Šeit vajadzētu rādīt tās sērijas, lai beidzot cilvēki iemācās vienkāršas lietas, lai beigtu reiz savu primitīvo sišanu un mērcēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-18 21:24 (saite)
Paldies! :)

Par fantastiskumu grūti spriest, bet principā darbojas ļoti vienkārši un pārliecinoši. Turklāt, tā jau nav īsti audzināšana, bet drīzāk pāraudzināšana.
Jā, no tām nedaudzajām sērijām, ko esmu redzējis, tad ļooti bieži suņa saimniece ir sieviete, kas to suni ir nedaudz izlaidusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2009-11-18 21:53 (saite)
:)

Jā, tieši tā - vienkārši un pārliecinoši. Nu, tas ir savā ziņā labi, ka sievietes ir sievišķīgas un visu nepanāk ar spēku. Nuja, padoma pietrūkst, bet Cesaram tā pietiek.:) Tādēļ jau saucu viņu par fantastisku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-18 23:04 (saite)
Suni var arī izaudzināt bez spēka :P
Tur drīzāk ir vainīga neadekvāta mīļuma izpausme. Pietiek nedaudz nurture negatīvās lietas, kas uzreiz samazina metodes, kā tās var pāraudzināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2009-11-18 23:31 (saite)
Lielu, agresīvas šķirnes suni grūti izaudzināt bez spēka. Ja tie kultivēti vecās krievijas teritorijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?