Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-10-27 19:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:notikumi, tapat

Bļāviens - es nesaprotu, kāpēc vajag pilnībā aiztaisīt ciet satiksmi uz vanšu tilta, ja tur uzrāpjas viens cilvēks. Var taču uzlikt kādu brīdinājuma zīmi, ka kāds tur ir uzrāpies un var nolekt uz jūsu mašīnas, tāpēc braucat uzmanīgi. Nē, vajag sabraukt n-mašīnām, kas nu tagad operatīvi noslēdz kustību un veic operāciju - atbrīvot jaunieti no tilta margām. Kur viņš varētu palikt? Nolekt vai nokāpt lejā. Ja gribēs nolekt, tad tāpat noleks, ja nu vienīgi pietiek ar vienu cilvēku, kurš mēģina viņu atrunāt to darīt un pāris, kas gaida lejā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2009-10-28 10:47 (saite)
jā, jā, varēja atstāt visiem izvēles brīvību - kurš grib, lai pēkšņi uz viņa mašīnas jumta uzkrīt vismaz 80kg, ieloka kārtīgi auto jumtu, un varbūt pat sašķaida galvu - lai brauc!
un pārējie, kas uz 10km/h čunčina strauji bremzējot mazliet saspiežas. vai ja brauc uz 80km/h, kā tas bieži vien uz Vanšu tilta notiek, izraisa avārijas ķēdi ar vēl dažiem cietušajiem [ne tikai lēcēju]
lai gan zināms, ka šitie attention whores parasti nelec. tāpēc tik tiešām - vajag atstāt izvēles brīvību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-10-28 10:54 (saite)
Uztaisi tilta galā čekpointu, kur kaut vai paraksties, ka pats atbildi par savu drošību. Cilvēki gribēja iet pāri, bet nē policisti nelaiž, jo viņi nevarot nodrošināt drošību. Kāpēc gan es nevarētu šķērsot tiltu, ja pasaku, ka pats atbildu par savu drošību. (Nu ok, nepilngadīgos vēl varētu nelaist pāri, jo viņi nav spējīgi par to atbildēt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2009-10-28 11:41 (saite)
un pie parakstīšanās, lai iemaksā depozītu sava līķa savākšanai :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-10-28 12:54 (saite)
Viens līķis jau tāpat būtu jāvāc, tad jau bez maksas varētu uztaisīt akciju - nolecējs maksā par līķa aizvešanu un pārējos, kam trāpa, morgā nogādā pa brīvu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?