Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-08-30 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:brivdienas, tapat

Šodien pēdējo dienu vēl varēju neko nedarīt, rīt akal jāsāk iet(braukt) uz darbu.
Vismaz vēl varēju izbaudīt pludmales smiltis un nedaudz padauzīt volejbla bumbu, ko šodien darīt bija samērā interesanti, jo papildus faktors bija vējšs. A vējā spēlēt ir interesanti, jo vajag pie sitieniem arī to pierēķināt. Vēl forši, ka spēlējot var kārtīgi ar kāju iebraukt smiltīs. Tas ir tā dīvaini, kad uzskrien un bremzē un kāja līdz potītei iestieg smiltīs.

Vakarā vēl vajadzēja uztaisīt kā saka pēdējo maltīti. Man patīk ēst dabīgu gaļu ar tās garšu. Sagriezu nedaudz buka gaļas, nedaudz apcepam to uz pannas, tad liekam grāpī un pielejam saldo krējumu, un kādas 10 - 15 minūtes var vārīt. 20 minūšu laikā ir gatava mīksta gaļa ar dabisku garšu. Vismaz jūt, ka ir tā buka garša. Var arī pievienot nedaudz garšvielas, bet tas tā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mans_psihiatrs
2009-08-30 22:58 (saite)
a mēdījumu nav sākumā ilgi un dikti jāsutina,lai nokautu visus perspektīvos parazītus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-08-30 23:50 (saite)
Nē, parazīti iespējami ir tikai meža cūkai, tad nu to var ilgi un dikti sutināt. Citus var ēst arī bez tādas sutināšanas. Meža cūku jau arī var ēst, ja ir pārliecība vai arī aizved un uztaisa pārbaudi, ka parazītu nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]green_sky
2009-08-31 22:51 (saite)
Nabaga garšīgais zvēriņš.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-08-31 23:28 (saite)
Pirms dažiem gadiem bija iespēja angļu valodā rakstīt eseju par brīvo tēmu, tad nu arī uzrakstīju, ka medības nemaz nekas tik neparast, paskaties apkārt un redzēsi, cik nežēlīga patiesībā ir dzīve, ka cilvēki aizraujas ar citu cilvēku čakarēšu un tamlīdzīgi.
A kas ir medības - es izvēlos redzēt savu pārtikā patērējamo upuri, es izvēlos to paveikt pats, jo tas ir iedzimts manos gēnos vēl no seniem laikiem, kad cilvēce šādi izdzīvoja. Atšķirībā no dažiem liekēžiem, kas ieiet veikalā nopērk gaļu un stāsta, ka redz medīt, tas ir slikti.

Neņem ļaunā, tā ir mana nodarbošanās, tāpēc to arī aizstāvu, jo cilvēkiem reizēm ir ļoti šaurs redzējums par to. Nekāds priecīgais tas dzīvnieciņš jau nav, gandrīz visiem jau ir izdzīvošanas instinkts un mirt tas diez vai vēlas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]green_sky
2009-09-01 12:32 (saite)
Tāpēc es ēdu tikai vistas, jo vistas man nepatīk. :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-09-01 17:55 (saite)
Kur ir loģika ēst to, kas nepatīk? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]green_sky
2009-09-02 14:01 (saite)
Tas nebija jāuztver nopietni. Vienkārši esmu atradinājusies no visu pārējo dzīvo radību ēšanas, izņemot vistu. Ja spēšu atmest vistu, beidzot kļūšu par veģetārieti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-09-02 19:32 (saite)
Ha, man jau liekas, ka neesi atradinājusies no visu pārējo dzīvo radību ēšanas, jo droši vien vēl ir pietiekami daudz dzīvo radību, kuras neesi pagaršojusi.

Varbūt vari pateikt, kas tik labs ir vēģitēšanā, lai ar to būtu vērts nodarboties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]green_sky
2009-09-03 14:04 (saite)
Man personiski dārzeņi un zivis garšo daudz labāk par kotletēm, desām un karbonādēm. Es vienkārši jūtos labāk un veselīgāk, neēdot gaļu (bet nesaku, ka gaļa ir neveselīga. Taču atteikties no piena produktiem gan es nespētu. Un nedomāju, ka tas arī būtu pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-09-03 18:33 (saite)
Da vienkārši normālas kotletes, desas un karbonādes vajag paēst :D

Bet tā jau ir - jāēd tas, kas labāk garšo!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?