Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-06-01 22:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:politika

Es jau protams saprotu, ka pēdējā laikā pārāk bieži jau esmu izteicies par politiku, bet nu vēl nedaudz var piemitināt.

Tas, kas šobrīd notiek ar Rīgas domes vēlēšanām vienkārši parāda, kāda pie mums ir tā demokrātija un ka tas viss vairāk vai mazāk ir taktiska spēle. Neba Šlesers ir vienīgais ūber ļaunais čoms, kas tagad ar savu astoņkāji grib ievilkt jūrā visu Rīgu. Lielākā daļa pārējo partiju ir vienkārši nobijušās, ka Šlesers varētu iegūt pārāk lielu ietekmi, tāpēc gandrīz visi ir arī vienojušies kopīgā kampaņā par Šlesera nolikšanu. Šlesera kampaņa ir galvastiesu pārāka par jebkuru citu, Šlesers mauc kā buldozers un ir arī diezgan pārliecinošāks par visiem pārējiem mēra kandidātiem. Visiem ir vienkārši skaidrs, ka pa visām varēm nevar iedod Šleseram pārāk lielu ietekmi, jo skaidrs, ja viņš mierīgi tiks pie varas uz nākamajiem 4 gadiem, tad viņš drīzāk paliks tikai vēl stiprāks. Neviens pat tā īsti nemēģina uzbrukt Tautas partijai, kura bija trekno gadu vadītāja. Protams, šobrīd šīm partijām ir kopīgais mērķis - Ainārs, bet rodas jautājums, kas notiks pēc vēlēšanām?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]immer
2009-06-03 10:27 (saite)
Mjā, ja pirms pāris mēnešiem es apgalvoju: "Neticu tam, ka latvieši būs tik stulbi, lai balsotu par Šleseru," tad šobrīd jau rīdzinieku izvēle ir diezgan skaidra. Vai tiešām pārējām partijām ir tik daudz reižu mazāk naudas, lai uztaisītu sakarīgas reklāmas kampaņas, vai arī Stendzenieks vienīgais to dara profesionāli?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-06-03 11:03 (saite)
Stendzinieks noteikti ir viens no retajiem, kas to var uztaisīt tik labi. Bet tas viss nāk komplektā ar pareizajām kārtīm, kas ir Aināram. Personība, darbi, ko parādīt, un skaidra vīzija, ko cilvēki arī atbalsta.

Kā redzi, mērķis ir mērs un ar buldozera vērienu, tas diezgan ticami varētu tikt arī sasniegts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bird_cherry
2009-06-03 13:51 (saite)
Nu jā, es arī balsošu par kādu citu, nevis Šleseru, jo viņš tak nedaudz jāpievalda arī... Jo vara viņam būs laikam neizbēgami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-06-03 14:20 (saite)
Pievaldīšana tāds ļoti diskutējams termins. Tagad jau arī viens otru nemitīgi pievalda un nekas labs arī nav.
Nepareizas balsošanas nav, tu vienkārši nobalso par to, ko atbalsti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bird_cherry
2009-06-03 16:34 (saite)
Jā, pievaldīšanai arī jābūt ar mēru (mērs jāpievalda ar mēru :D )
Atbalstu? Es dikti priecājos par tiem (visticamāk- naivajiem) cilvēkiem, kas Rīgas Domi nevēl pēc mazākā ļaunuma principa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-06-03 19:41 (saite)
Ja tu nevienu neatbalsti, tad tu arī nevienam netici, pozitīvā nozīmē, kas nozīmē, ka tev vajadzētu taisīt revolūciju, jo vajadzētu mainīt sistēmu, lai būtu, kam ticēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?