maschera ([info]maschera) rakstīja,
@ 2013-06-15 14:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar Diseldorfā, piektdienas vakara nenoteiktajā trauksmē, ēdu kartupeļu pankūkas ar lasi un ilgojos pēc Latvijas. Līgo vakarā te takš i pļavas puķes nesaplūksi. Līgošu lepnā vientulībā klusējot. Vai, precīzāk - līgošu vilcienā no Berlīnes uz Diseldorfu. Absurds kaut kāds, kā es te iekūlos uz tik šausmīgi ilgu laiku?! Mājās tikmēr vasara paiet. (sigh) Nuja. Viss jau dzīvē ir mācība, skola utml., protams.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kalevala
2013-06-15 16:35 (saite)
oi, es nudien sastingstu apbrīnā, ka ilgas pēc mājām Tev uznākušas tikai pēc 2,5 mēnešiem...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maschera
2013-06-15 17:12 (saite)
Zini, tāds fainomens man vēl nebija gadījies. Sāku domāt, ka patiesībai atbilst mana biklā, tramīgā, miglainā un biedējošā nojauta, ka mājas ir tikai fantāzijas auglis. M. Ja. Nupat bija vēlēšanās iespert pa trauku mazgājamo mašīnu - kaut kas perverss - ko iztulkoju kā ilgas pēc mājām. Grasījos sev apvaicāties, kas ir "mājas", bet grasīšanos pārtrauca galvā nospolējušies kadri no filmas Puika, kur Rihardiņš īsās biksiņās ar pogām uz starām skrien pakaļ Jancim, rokā turēdams lupstāja bisi ar dubļainu govjūdeni iekšā, un Jancis pabēg uz rijas sliekšņa un kliedz "te nedrīkst nākt, te manas mājas!" - un tas nepalīdz, lupstāju bise trāpa mērķī. Ai, velns viņu zina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maschera
2013-06-15 17:15 (saite)
Tā baismīgi sanāk. Mūža galā viss galvenais izrādās esam tikai fantāzijas auglis. Kā tā varēja gadīties, nezinu. Un fantāzija laikam stipri par vāju. Uz nāves gultas i neceru domāt, ka "mans mūžs bij daiļš dziedājums". Kaut kas sistēmā nav kārtībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maschera
2013-06-15 18:16 (saite)
Kā jau parasti dzīvē gadās - paskaties apkārt, un atbildi atradīsi. Cibiņa virginia_rabbit to man nupat ir sniegusi ar savu ierakstu, nebūt ne domātu man, bet gan aprakstošu viņas mazo bērnu:

Es saprotu, ka viņš nevar vienkārši bez tā iztikt - pat ja visu izdara pa viņa prātam, tad viņš paņem, apsedz mantiņu ar lupatiņu un raud un raud par to, ka tās vairs nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?