Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-01-31 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Pirmkārt, tā izmanto "Jauno paaudzi", lai uzbruktu kristietībai vispār, lai nomaitātu latviešu saknes, laba un ļauna atzīšanu un sajēgu par tikumību."
lietotājs Ritvars, no šejienes
-------------------------------------
Ritvar, kas tev ir uzticējis runāt arī manā vārdā? Manām saknēm, kā arī labā un ļaunā atzīšanai nav ne mazākās saistības ar kristietību. Un vēl mazāka saistība ar Ļeģājeva demagoģiju. Un vēl mazāka saistība ar tavu šobrīdējo demagoģiju. Un vēl mazāka saistība ar "tradicionālajām latviešu vērtībām", kuras izgudroja laikam pirms pāris gadiem. Turpināt?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2007-01-31 12:44 (saite)
Я родился в таможне,
Когда я выпал на пол.
Мой отец был торговец,
Другой отец - Интерпол;
Третий отец - Дзержинский,
Четвертый отец - кокаин;
С тех пор, как они в Мавзолее, мама,
Я остался совсем один.

(Atbildēt uz šo)


[info]mamuts
2007-01-31 12:53 (saite)
Danu, atradis par ko satraukties - demagogiem un cita tipa mutes bajāriem briesmīgi patīk runāt visu vārdā, kad aptrūkstas saprātīgu argumentu un jāķeras pie emocijām.

(Atbildēt uz šo)


[info]cowbell
2007-01-31 13:37 (saite)
man ir līdzīgi strīdi ar priekšnieci. Tikai viņa ir no Prieka Vēsts. arī viņa atļaujās runāt citu vārdā, uzspiest kristietības dogmas, tai skaitā pilnā skaļumā klausīties krist. rādio mazajā ofisā; zina, kas ir tikumīgi un kas nav, dāvina svētkos, ieskaitot dz.dienas, Pujāta un citu garīdznieku sarakstītās grāmatas, atklātnes vienīgi ar Bībeles citātiem, un augstprātīgi uzskata ne-kristiešus par apmaldījušamies.
jā, musu daudzi sadarbības partneri ir Prieka Vēsts biedri.
manuprāt, 10 tiesa tur nav maza, vismaz nabadzīgās tantiņas pie viņu durvīm nēesmu redzējusi (māja pie Dominas).
Leģajevs vismaz vietējais, bet Prieka Vēsts centrs, šķiet, atrodas Norvēģijā (varbūt maldos).

(Atbildēt uz šo)


[info]ritvars
2007-01-31 14:18 (saite)
Tencinu par padaudzināšanu. Arī manām saknēm, kā arī labā un ļaunā atzīšanai nav ne mazākās saistības ar kristietību. Teikuma uzbūvē "lai uzbruktu" un "lai nomaitātu" nav pakārtoti viens otram, bet gan abi vienlīdzīgi palīgteikumi. To uzsveŗ arī atkārtota pakārtojuma saikļa "lai" lietošana. Ja reiz tomēr pārprasts, atvainojos par neskaidru izteikšanos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-31 15:33 (saite)
Vēl labāk. Tādā gadījumā palīgteikumu "lai nomaitātu latviešu saknes" ir jāuztver tā, ka Ļeģajeva karikatūra vēl otrajā frontē maitā mistiskās latviešu saknes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]paartraukums
2007-01-31 14:22 (saite)
vienotiibas nebuus. viss jau sen ir tikai chaula. iistais kodols ir zudis. iespeejams, ka latvijas teritorijaa vienmeer kr. ir bijusi tikai chaula. Taapeec arii jebkura svesha parazha, jebkura svesha rase, jebkura svesha doma tiek uzskatiita sev par apvainojumu. Diemzheel taa tas ir. Skumji.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?