Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-07-06 09:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Passive smoking is killing around 20,000 non smoking EU citizens every year" - no tā es secinu, ka runa ir par mudakiem, kuri nevar palūgt draugus iet uzpīpēt kaut kur citur, kuri paši velkas uz piepīpētiem krodziņiem, kuri pēc ballītes, bļ, nevēdina telpas, utt.
Prasība pēc normāla gaisa ir pamatota un es to neapstrīdu.
Piemēram, ja tuvumā ir bērni, tad es eju pīpēt kaut kur citur, jo tie taču ir bērni. Bet kā izturas pret šo procesu pieaugušais, to taču es nevaru pateikt, nu varu dažreiz pajautāt "vai jums netraucē?", ja traucē, es varu aiziet to darīt citur. Bet tas atmirušais pasīvais smēķētājs taču nevienam neko nejautā, iet uz piepīpētām vietām un pēc tam vaino citus savās nelaimēs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]buka
2006-07-06 10:13 (saite)
mhm un aiznjem tag jau arii aara kafuuzhos piipeetaaju vietas....

(Atbildēt uz šo)


[info]zhagata
2006-07-06 10:22 (saite)
Ņjā. Bet uzņēmēji esot griezušies ar priekšlikumu, ka vajadzētu veidot kafejnīcas ONLY smēķētājiem. :) Tas būtu jauki tādā ievilkt kādu čīkstīgu nesmēķētāju - lai jau pamokas, ja domā ka visi par spīti obligāti sejā pūš dūmus.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2006-07-06 10:48 (saite)
doma par "smokers only" nemaz nav slikta. Tikai tad loģiski būtu pārējās konvertēt par "non-smokers only". Viss atdalīts, visi priecīgi. Piedāvājums/pieprasījums visu sakārtotu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-06 11:07 (saite)
tāds piedāvājums / pieprasījums jau pastāv, ne jau [info]dienasgramatam vienam nepatīk piepīpētas telpas. man, teiksim, kaut vai "Depo" arī šādā ziņā nepatīk. ir vietas, kurās funkcionē normāli ventilācija, ir vietas, kurās nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?