Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-05-16 11:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:mois bleue

Vipil jadu
Zaebal tas zilais Limbažu piens - saulīte spīd, putniņi čivina a man atkal jādzer skāba kafija. Aizsūtīšu tiem lopiem reālu petīciju. Un paraksta vietā aizsūtīšu viņiem savu linku uz draugiem.lv ar piebildi "pakomentējiet, lūdzu, manu albūmiņu". Lai paskatās uz kadriem no "Saw 2".

Reklamācija ietvers arīdzan citātus no [info]teja pēdējā ieraksta. "Domājiet, ka jums tāds smuks pieniņš no gotiņām zaļā pļaviņā izslaucas, ja?! Lūk, kad to pieniņu jūsu pārtikas tehnologam iebāzīs pakaļā ar visu tesmeni, tad tā vairs neliksies, jā".



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2006-05-16 11:33 (saite)
tā skābā ar kunkuļiem ir tā labākā :D
man vienmēr slinkums garšot to pienu, bet pēc smaržas nemāku pateikt vai jau piens "pārāk gatavs" un tad nu gadās, ka sanāk šmuce :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-16 11:35 (saite)
Iepriekšējo pienu nopirku jau saskābušu, pie tam termiņi uz pakas bija normāli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2006-05-16 11:47 (saite)
tā nav Limbažu piena indeve, tas tā pilnīgi normāli ar Jebkura ražotāja preci notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-16 11:50 (saite)
ziņoju: citi saskābuši pieni pēdējos gados nav gadījušies. vismaz nopirkt skābu nav gadījies, vai arī kad pa nakti ledusskapī saskābtu. limbažu zilais īsā periodā izcēlies divreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2006-05-16 11:59 (saite)
nu tad nepērc zilo ;) man manā mūžā neviens Limbažu piena produkts nav saskābis, ja vien nav pārturēts pēc derīguma termiņa vai tml., bet es esmu pat dzīvojusi Limbažos, kur tika lietota tikai viņu piena produkcija, ja nu kaut kas tika pirkts. bet gan Valmieras, gan Lāses, gan visādu citādu pienu pakas, krējumus, kefīrus, biezpienus utt. esmu nopirkusi vairs nelietojamus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]viestards
2006-05-16 12:16 (saite)
mans Rasas pienu jau saskābušu, lai gan līdz derīguma termiņa beigām vēl divas dienas bija. Ir aizdomas, ka noliktavā jamo neturot ledusskapī, tas saskābt, protams, var būt arī ražotāja vaina.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?