Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-05-11 08:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:quino

Keeping Mum

Jauka un sirsnīga filma, paldies, [info]rasbainieks par ieteikumu! Hehe, kad es jau kārtējo reizi dzirdēju "Klarens!", man arī parādījās zināmās tieksmes. Zato filmā ir Patriks Sveizijs (mērgļa lomā)! Vispār megapāris - Atkinsons un Sveizijs...
Vēl šorīt gribēju noskatīties kādu filmu par vampīriem, bet neviens no 1979.g. Salem's Lotiem neatradās, tikai jaunais, bet jaunās vampīrfilmas ir stūlbas. Ja kāds atceras kādu labu 80-o gadu vampīrfilmu vai šausmeni (ar Romero un Fulči es pats kaut kā...), lūdzu, iesakiet.
Esmu nopumpējis sev pirmās 4-as "Firefly" sērijas, bet neesmu vēl skatījies.
p.s. čuvaks attēlā nav Hodorkovskis.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zupcis
2006-05-11 08:31 (saite)
Vot kāpēc Romero daiļradei ir izveidojies savs fanu pulciņš, to vēl es saprotu, viņa zombju filmas ir patiešām labas. Bet nu Fulčī, piedodiet atvainojiet, viņa Zombie 2 noskatījos tikai intereses pēc, tādas pašas intereses kā: "Plan 9 from outer space". A jaunās zombijfilmas tak nav nemaz tik sliktas. Jaunais "Dawn of the dead" un "Shaun of the dead" patiesībā patika daudz labāk par to pašu "Day of the dead". Un vispār iesaku "Dellamorte Dellamore" . Šī man mīļākā zombju filma, ar to spēj konkurēt tika Džeksona "Dead alive"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zupcis
2006-05-11 08:38 (saite)
ā, jā un Sema Reimija triļogija arī ir pieskaitāma pie kategorijas: must see http://www.imdb.com/find?q=evil+dead&sourceid=mozilla-search

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snake
2006-05-11 09:13 (saite)
Nevajag skatīties tās jaunās vampīrfilmas, kur Keita Beikinseila s&m tērpos lec pa jumtiem, un viss būs labi ;)

un jāpiekrīt [info]zupcis, jaunās zombijvampīrfilmas citreiz itin labas padodas - "Dawn of the Dead" rīmeiks sanāca krietni vien žiperīgāks par paša Romēro lielo kambeku "Land of the Dead" :)

Un vispār - skaties "FireFly"! Visi pareizie cilvēki (like me) jau sen ir noskatījušies (vairākkārt) un atzina par labu esam!

ps. Salem's Lot ja atrodi, uzsvilp, ok? ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]lidaka
2006-05-11 10:09 (saite)
keeping mum man patika.:) skatījos un priecājos, cik dzīve tomēr ir skaista!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?