Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-05-01 11:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:selected

Darbaļaužu svētki. Freelancer's edition.
Augstākās vadības uzruna no tribīnes krastmalā. Pie mikrofona korespondētājlocekļu atbalstīts stāv Šefs Neredzamais ar īpašu sirsnību izkliedzot vārdus siltajā maija vējā.

"Даргие комради - фрилансери! Es priecājos, ka esat šeit atnākuši un beidzot solidarizējušies vienotam darbam, vektoram un mērķim. Pazīstot jūsu apbrīnojamo kaujas gatavību, mēs ar biedriem jau priekšlaicīgi sagatavojām daudzus termosus ar kafiju un sviestmaizīšu kalnus, kuri tika notiesāti pēdējās 48 stundās - jā, esam priecīgi jūs sveikt trešā maija rītā, lai slavētas mirušās līnijas! Mēs esam padomājuši par visu, tādēļ arī jums jau laicīgi pavēstījām, ka šis svētku gājiens tika organizēts uz 27.aprīli, taču cienot jūsu svētās tradīcijas, ne mirkli nešaubījāmies par galaiznākumu.

Redzu, ka daudzi no jums nav spējuši atkļūt līdz svētku parādei, atrunājoties, ka plkst. 23:55 vakarā principā aizvien vēl būs 3.maijs, un, ka arī pie reizes varēs baudīt salūtu. Vērā ņemams fakts. Tiesa, redzu, ka arī tiem, kas nav paslinkojuši un ir atnākuši šeit šinī svētajā stundā, ne viss ir bijis skaidrs. Piemēram, priekšējā kolonna ir tērpusies šortos, lai arī mēs runājām par kombinezoniem. Piedevām dažiem kombinezoni ir zaļā krāsā, lai arī mēs vienojāmies par violetu, ne tā?! Un jūs, Bērziņ, pat nemēģiniet pārliecināt, ka no sava un kaimiņa šortiem var izveidot pieklājīgu kombinezonu! Tā nav.

Kolonna pa kreisi - jūsu transparents mums negruzījās. Jūs neesat kļūdījies ar formātu? Jā, un tiem, kam transparents gruzījās, labāk lai viņš negruzītos. Transparenti no pirmās gūgles lapas - tas ir sliktais tonis, vai ziniet. Kā redzu, divus gadus nesastaptais aktīvists Krūmiņš ir apsolījis ierasties pa daļām. No daļām šobrīd līdz mums ir atceļojusi tikai viņa žokejcepure, kura tāpat ir saistībā ar jaungadu, tādēļ pagaidām Krūmiņa ierašanās koeficients ir spēcīgā mīnusā.

Komrādi! Pēc nežēlīgās himnas "Tev jau pārskaitīja?" izpildīšanas jūs gaida svētku galds - līs litriem XTC (tie, kam kabatas jau tagad ir izspiedušās, ir nedaudz pārrēķinājušies), skanēs bazūnes un notiks dievkalpojums ar tematisko nosaukumu "Aizver porno!". Līdz ar to svētku gājienu pasludinu par atklātu! Ieslēdziet bazūnes un palīdziet piecelties kritušajiem."



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2006-05-01 12:27 (saite)
frīlansera paldies, a to kaut kā nomācoši ar tiem darbaļaužiem, kas šodien ņe po ģelu atpūšas ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeina
2006-05-01 12:31 (saite)
ojā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anonymous
2006-05-01 12:40 (saite)
A kur soļo darba rezerves?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-01 12:43 (saite)
klasiskā atbilde - в кювет :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anonymous
2006-05-01 12:50 (saite)
Un tad taču vēl - jaunie nahimovieši!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-01 12:52 (saite)
starp citu, cik ilga darbaspēku gājiens? no kādiem desmit līdz diviem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?