Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2021-08-04 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ideju trūkums
ledusskapi aizvien atrodas bezmaz kilograms šampinjonu
vot ko ar viņiem darīt
šampinjoni, puķkāposti, sviests, pipari, pāris sagrieztas mednieku desiņas
kaut kā tā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2021-08-04 12:18 (saite)
cepti puķkāposti, ceptas desiņas, šampinjonu mērce. Kilograms sakritīsies un pāris porcijām vien būs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2021-08-04 12:23 (saite)
iešu meklēt miltus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2021-08-04 12:19 (saite)
ja ir bomžpakete, tad var taisīt "sēņu rāmenu" :D

(Atbildēt uz šo)


[info]helvetica
2021-08-04 12:21 (saite)
var iemarinēt fiksi nebaltām dienām - novāra sēnes marinādē un ieburko ledusskapī. Sēnes makteni sakrītas apjomā, kad ar tām kulināro.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2021-08-04 12:29 (saite)
oh, es vispār bezinu, kā sēnes ir pareizi jāmarinē
nu tur teorētiski: etiķa šķīdums, sīpoli kaut kādi (ķiploks šeit reāli izstās pēc ļaunuma), krustnagla, kas vēl labi dzīvo etiķī

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2021-08-04 13:04 (saite)
ūdeni ar sāli, cukuru, etiķi (proporcija tā, lai būtu stipra, bet garšīga - rezultāts garšos tieši tā, kā šis ūdens) + garšvielām (latviešu kombo ir ķiploks, diļļu ziedi un mārrutku vai upeņu lapas ar visādiem pipariem pa virsu (melnie, krāsainie, smaržīgie, krustnagliņas, sinepju graudi, kardamona graudi u.t.t.), bet principā var gāzt klāt visu, kas garšo, vai kas ir (kaut hmelisuneli etc.) vai neko īpaši, uzvāra un aplej, sēnes labāk vispirms uzvārīt un tad apliet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?