Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2020-05-21 12:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No visa spēka spēlēju Civilization 6, spēle randomā no kases lodziņa izsniedza man skotus. Ļoti nopriecājos - galvenais pasaules brinums, ko mums piedāvā skoti, ir golfa laukums (a kāpēc ne golfkārts, tas ir vēl brīnumaināks), nu un atbrīvošanās karš, ar kura palīdzību var apslaktēt pārējos, taču visumā baltā iksa pārtāvji ir vairāk tādi izolacionisti pursuitā pēc hepinesa.

To, ka viņi ir izolacionisti, es sapratu uzreiz, jo mani izmeta pilnīgi apbrīnojamā vietā. Tas bija trīs metrus plats jūras šaurums, kur no kontinentālās puses atrodas milzīgs ezers, bet no otras - laikam Ziemeļu Ledus Okejāns. Nopietni, te peld kaut kādi grjobani aisbergi, pa piekrasti staigā vientuļš depresīvs pingvīns ar siļķi zobos un grupu Sigur Ros pleijera austiņās. Par siļķēm runājot, te tās ir tik milzīgā kvantumā, ka mūs laikam gaida Insmutas iedzīvotāju liktenis.

Golfa laukumu dotajā lokācijā var celt ja nu tikai galvaspilsētas vietā un tikai tādā gadījumā, lai pēc konstrukcijas nodošanas ekspluatācijā Eduards Rozenštrauhs nekavējoties uzņemtu masīvu dokumentālo filmu "Triumph of the Ill". Baidos, ka rādīt ienaidniekiem pliku pakaļu un aurot frīdom mums arī ne visai sanāks, vispār ideja staigāt tradicionālos brunčos pie polārā loka ir ne mazāk jaudīga par to pašu Ozo Golfa Laukumu. Stratēģiskie padomnieki tā vietā aļaskās sēž pie degošas mucas, atceras, ka Dž.R.Makrīdījs no teiksmainās sāgas "Kaut kas" arī laikam bija skots, un vēlas attīstīt tikai vienu zinātnes un reliģijas nozari - navigāciju, lai mēs ātrāk uzbūvētu galeru un aizvāktos no šejienes naher projām.

Ekskluzīvais sirdi sildošais moments ir tas, ka nedaudz zemāk pa kreisi no mums atrodas Afganistāna. Tieši viņas pietrūka pilnam komplektam. Nu nekas, tūlīt mēs visai pasaulei nodemonstrēsim slaveno skotu talasokrātiju un atlantismu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2020-05-22 12:18 (saite)
Savulaik diezgan daudz uzspēlēju - V & VI kopā pie 1500h, tomēr kaut kā vairāk nepavelk. Tipa mantiņas ir, bet to prieku vairs nedod.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?