Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2020-01-03 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mēģinu saprast, kā faršēt piparus
kreativitātei, šķiet, pienācis gals
viņos vispār var kaut ko ievietot, izņemot labi sapiparotu maltu gaļu
būšu pateicīgs par jūsu idejām


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2020-01-03 19:53 (saite)
paga, paprika ir jau tā kā apkārt
kādēļ vēl?
taču tā priekšlikumi ir interesanti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-01-03 20:05 (saite)
Paprika sagriezta gabaliņos un tikai mazliet - tik daudz, lai piedotu sulīgumu iekšas pildījumam un mazliet ar silīgumu atjauktu siera masu. Bet vispār - priekš kam šitā ņemties? Tev tie pildītie pipari kaut kāds fetišs vai?
Drīkst, es padalīšos ar savu comfort food (un miljons kalorijas plusā) šajā kulinārajā teritorijā? Tātad sagriežam gabaliņos to nelaimīgo papriku, sašķēlējam šampinjonus, sagriežam ķiplokus (sorī, ķiploki ir mans guilty pležers), čilli biš piegriežam (un acis neberzējam), liekam lielā pannā, cepinam olīveļļā. Uz otras pannas apcepam to malto gaļu, ja reiz tāda mētājas mājās. Kad dārzeņu pannā viss tā kā pacepies, piegriežam tomātus gabaliņos un pacepinam vēl, kamēr smuki tumīgs paliek. Tad gāžam klāt to malto gaļu, samaisām, pāris karotes mīkstā siera vai krējuma - pacepinam - un āmen, ēdam, esam lamīgi. (un resni, tāpēc pēc šitāda nākamajā dienā jāizskrien vairāk nekā parasti.) Vispār bez tās maltās gaļas var lieliski iztikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2020-01-03 20:09 (saite)
izklausās kļova, tūlīt pamēģināsu to paveikt iespēju robežās
nē, nu es drusku fetišoju uz pildītajiem pipariem, jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-01-03 20:12 (saite)
ā, nu tas skaidrs, fetišs - svēta lieta. Nu lai sanāk! Pastāsti vēlāk, ko darīji un kā sanāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?