Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2019-11-11 00:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
īsumā par vienu galvenajiem kultūras notikumiem gadā
un vai kodzima ir ģēnijs

tad, lūk, ja galvenais varonis, kuru atveido normens rīduss, ļoti bezkaunīgi izdzer četras prodaktpleismenta enerģētiskās suslas monster bundžiņas, un pēc tam ar šo materiālu no platformas naturāli urinē virsū astoņkājim bosam - tas savā ziņā ir ģeniāli. ļoti savā ziņā, ja jūs saprotat šādu ģenialitāti. pat nezinu, vai to sapratīs forbss, ņujorkers un blūmbergs, kas par to visu rakstīs (profila presei šādos unikornu gadījumos laikam vispār nevajag pievērst uzmanību).

a ko varēja gaidīt? kodzima, viņš ir ļoti vienkāršs džeks, pats mēnesi visu izstāstīja gan konanam, gan ivanam urgantam - galvenās death stranding ietekmes ir giljermo del toro (darbojas spēlē kā aktieris) "cronos", nikolasa vindinga refna (darbojas spēlē kā aktieris) "valhalla rising" un "kurjers"(!! - sapratāt?!), tarkovska (spēlē nedarbojas, bet te var būt joki par apciparotu aktieri pankratovu-čorniju, kuru ļoti gaidām el.izkl. "cyberpunk" 2026.g.) "stalkers" un "solāris", nu, plus vēl stenlijs kubriks. karoče, gaidīt varēja kaut ko ļoti kinematogrāfisku a'la devids keidžs, bet spēle izdevās, šķiet, pilnīgi pretēja kinematogrāfismam.
ar nospiedošu vientulības sajūtu. ar naftu, kas līst no debesīm. ar neredzamām rokām, kas slej trepes. tukšumā kaut ko nesakarīgi burkščošu madsu mikelsenu un nereālu liju seidū. kristāla galvaskausiem un kodzimas dievinātajiem japāņu motbaikiem. un tā tālāk.

tādēļ elektriskās izklaides neprofila entuziastiem es vispār ieteiktu labāk turēties no šīs superaktūālās kultūras pērles tālāk, jo, būsim atklāti, jūs daudz par švaku tādām lietām esat, a mēs ne to vien esam redzējuši.

treileris
uz pc 2020.g.vasarā



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2019-11-11 05:57 (saite)
Iemācies rakstīt, bērniņ! Teikums sākas ar lielo burtu un izmanto pieturzīmes! Tik tālu vēl neesat skolā apguvuši?

(Atbildēt uz šo)


[info]rediiss
2019-11-11 08:24 (saite)
Omg, mads mikelsens!!! <333
Izskatās nereāli kruta. Gaidīsim stāstus.

(Atbildēt uz šo)


[info]fxp
2019-11-11 12:00 (saite)
Esmu Chapter 3. Pie joda sižetu, būvēju vietējos infrastruktūras objektus, lai pelnītu laikus!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2019-11-11 12:44 (saite)
šajā sakarā labs bija higss, kurš čaptera beigās tāds - ko, apnikās grainds?! (tajā nozīmē, ka mēs vēl neesam sākuši)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zupcis
2019-11-12 21:23 (saite)
Kodžima nav ģēnijs, viņš ir vienkārši mēģina būt mākslinieks, mākslinieciskuma jaunā žanrā. Spēlītēm ir geimplejs, arčievmenti, leveļi un tamlīdzīgas gamination lietas. Viņš vienkārši izpaužas mēģinot šo žanru padarīt par viskozu pulksteni šaja hedšotu, spīdranninga un atkarību radošās rutīnas izklaidē.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?