Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-03-26 09:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tējas jautājums
es nekad neapvainojos, ja kāds mani mēģina aizvainot netā. tas nav noticis bieži, bet gadījumi ir bijuši. kaut vai tā pati [info]shelly mani ir apsaukājusi. ko tas ir mainījis mūsu atttiecībās - pilnīgi neko. man šķiet, ka mēs esam labi draugi, un man nekāds naids pret saviem draugiem nav iespējams.
kādēļ? pirmkārt, jau tāpēc, ka lamāšanos internetā es uzskatu par laika tērēšanu. man diskusijā ir nozīmīgs tikai konstruktīvs dialogs ar cilvēkiem, kuri uz to ir spējīgi. mani spēj aizvainot tikai cilvēki, kurus es labi pazīstu IRL, un kuri labi pazīst mani.
piemēram, man ir pilnīgi antipolāri politiskie uzskati ar [info]deep un [info]ritvars. bet mēs nekad neesam viens otram pateikuši kādu sliktu vārdu. un es ļoti cienu šos cilvēkus, jo viņi spēj argumentēt savus viedokļus, lai cik arī tie nebūtu antagonistiski maniem uzskatiem.
ar lamuvārdiem vai nozākāšanu man neviens neko un nekad nepierādīs. es nezinu, kāpēc cilvēki tā rīkojas. varbūt viņos ir kaut kas sakrājies, kas tagad jāizgāž ir tīklā, kur autoru aizsargā anonimitāte.
es esmu strīdējies ar [info]dienasgramata par vairākiem jautājumiem, un viņa argumentētais viedoklis ir man licis mainīt uzskatus.
tas ir tāpēc, mīļie cibiņi, ka es daudz ko no jums mācos, un nebūt neesmu ietiepīgs āzis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?