Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-11-19 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par šahu
karlsens, es čuju, tomēr paņems kaut kādu vienu partiju ar melnajiem, ar balto pusi viņš konkrēti nevar spāņu atklātnēs karjakinu zamočīt, par ko karjakinam, protams, respekts un pārējais, bet nu tikai tā
kāpēc viņš ar iļju tagad tā mocas? man ir teorija, ka tāpēc, ka vienaudži, kādreiz, cik lasīju, viņi vēl bija labi draugi, kamēr vienam pret otru neiznāca spēlēt, vārdsakot, karjakins viņu zin un ir pieradis pie karlsena fiškām daudz vairāk, nekā kāds no vecajiem bukiem. tāda sajūta ir radusies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-11-19 21:03 (saite)
Nu Karlsenam baltajā partijā bija matemātiska uzvara (vairākas reizes), ko neizmantoja, līdz ar to nav pamata domāt, ka nevar. Nu un kāpēc mocas ar Sergeju? Ne jau tāpēc, ka paaudze un tā, Karjakins (līdzīgi tāpat būtu ar Giri, ja viņš būtu atlasījies) ir nedaudz neērts, jo spējīgs ļoti pacietīgi un ilgstoši aizsargāties.

(Atbildēt uz šo)


[info]pinjons
2016-11-19 21:51 (saite)
Gan jau no nomocīs. Vismaz līdzšinējā mača gaita rada iespaidu, ka Karjakins nespēj Karlsenam pat likt risināt nopietnas problēmas, nemaz nerunājot par partijas uzvarēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-11-19 22:25 (saite)
Nu piektajā partijā varēja gadīties visādi, bet nu pagaidām izskatās, ka vienīgā cerība Karjakinam ir ātrais šahs vai blics.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-19 22:35 (saite)
Cerams, ka līdz tam neaizies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?