Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-09-20 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedauz par nba, porziņģi, knicks, etc
vispār mani pārsteidz prognozes, ka knicks var uztaisīt ar kaut ko (ar ko?) konkurētspējīgu komandu divu gadu laikā
no malas tas izskatās pēc absurda
lūk, divas komandas ar līdzīgu likteni, filadelfija un ņujorka
teorētiski, vieniem ir jaunietis okafors, otriem ir tāds pats porziņģis un vēl zvaigzne karmelo entonijs
kuram ir lielākas izredzes uztaisīt megatīmu? filadelfijai. tāpēc, ka viņiem bez okafora vēl ir agrāk draftos paņemtie embids, simonss un makdanielss. tie nav spēlētāji, tie ir Aktīvi, jebkuru no tiem var ikvienā brīdī apmainīt pret kādu jaudīgu mazo ārējai līnijai. simonsu vispār var mainīt vēl ar visādām piedevām komandas dziļumam un sola potenciālam. tas ir filadelfijai. kas ir ņujorkai?
ņujorkai vienkārši nav ņihuja 

nē, nu ir nauda. tāpēc ieslēdzas plāns bē, kuru mēs pazīstam, kā "ņujorkas pilsēta ir bez prāta no porziņģa". kā tad. patiesībā, tas ir vienīgais veids, kā ņujorkai līst ārā no džankjārda - gāzt absolūti visus savus PR spēkus nabaga kristapā, lai kaut cik paceltu komandas brendu. 
tā ir pilnīgi normāla un patiešām saprātīga lieta (ņemiet vērā, ka nba piecdesmit procenti notiek laukumā, piecdesmit procenti notiek menedžmentā), ja piefiksē to faktu, ka pēdējos pāris gados pēc goldensteitas dominācijas notiek pārējo galveno brendu daunšifts. ja ņujorkai ir jāiziet uz brīvo aģentu tirgu (nu un jāpēta atkal eiropas baskets, ko viņi arī drusku cenšas darīt) , viņiem šajā ziņā būs jākonkurē ar bostonu un leikeriem - brīvajiem aģentiem nāksies taču izvēlēties, kāds piedāvājums ir pievilcīgāks, kura pilsēta viņiem liekas interesantāka, kurai no komandām viņi vairāk tic. lai saprastu, kas ir brenda daunšifts, te ir ilustratīvs piemērs

lūk, kāds ir imidžs šobrīd leģendārajiem tīmiem - bostona ar leikeriem krīt, ņujorka uz porziņģa rēķina paceļas, un cer, ka pacelsies līdz viņu līmenim. ja kliperi vēlreiz nočakarēsies šogad pleiofā, tad nākamgad viņiem prognozējas mīnus dveins veids. vai pat vairāk, mīnus dveins veids plus bleiks grifins. ja viss tiešām tā arī notiks, nu, bostonai veids nav nahuj vajadzīgs, tādēļ ir iespējams zarubs šajā jautājumā starp leikeriem un ņujorku (vēl atriebties alkstošā oklahoma, moš). bet kaut kas manī saka, that it won't happen to be for new york, dveins ies tikai uz komandu, gatavu cīnīties par stenlija gredzenu šeit un tagad.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Sorre, vecīt, bet tu jau sāc atgādināt Kreipānu vai Buļu
[info]dunduks
2016-09-20 21:41 (saite)
1. hvz ko saproti, līdz ar to tas neskaitās, bet pirmais raunds NYK ir iespējams, bet vai tas ir konkurētspējīgs? it kā jā, bet nu tad viņi riskē palikt ar vienu perspektīvo Porziņģi, kas būtu skumīgi ilgtermiņā. ja konkurētspējīgs=vismaz konferences fināls un cerības uz vairāk, tad šim tavam apgalvojumam piekrītu (kā reti kam pārējā tekstā)
2. Karmelo, ēēē, nav vairāk zvaigzne un Okaforu var dabūt, un varēja, piemēram, BOS, ja būtu piedāvājusi ko vairāk par kartupeļu maisu. protams, ja Embīds būs ļoti skumīgs, tad vēl uz kādu brīdi Okafors uzturēsies brālīgās mīlestības pilsētā.
3. Simonss ir vēlāk (šogad) paņemts un, ja jāpaskaita, cik spēlētājus pret viņu mainitu nedomājot, tad tie būtu uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi, kas nozīmē, ka viņš netiks mainīts pie normāla scenārija, kas kaut nedaudz tuvosies haipa ap viņu.
4. par NYK un Eiropas basketu var atgādināt kaut vai kādu francūzi uzvārdā Veiss (kurš gan slavens nav ar draftu, bet kaut ko citu, sk. Sidneja'00) un viņš bav vienīgais eiropietis, ik pa laikam jau kādu nodraftē.
5. BOS iet uz leju vispār ir slima sunīša murgi - jā, ar viņiem vairāk neko daudz neviens negrib mainīties, jo rupucis Eindžs ir pārāk viltīga tipa reputāciju ieguvis, bet viņi iet uz augšu. šovasar vēl Horfordu paņēma (ne galvenā zvaigzne, bet vēl viens stimuls tādas piesaistē), otrais raunds-konferences fināls šosezon un vienmēr starta gatavībā uz kaut ko garšīgu, principā tas, ko ir parādījusi BOS pēdējās sezonās ir paraugs tam kā bez tankošanas taisīt perestroiku - ok, puse panākumu gan pienākas kādam Kinga kunga no viena atpazīstama Ņūjorkas rajona.
6. ok, ar Veidu tu noteikti domāji Polu, bet tā piekrītu par LAC - karma paliek kuce joprojām viņiem.
7. LAL nākošgad brīvo aģentu tirgū negrābstīsies, jo gatavs spēlētajs viņiem nepalīdzēs esošajiem jaunuļiem augt, un Monro, Hovarda un citu pēdējā laika piemēri rāda, ka pliks brends ir sūds uz kociņa, ja vien nenāk kopā ar labu komandu un izredzēm (protams, ja piedalās Entonijas kundze, tad ir varianti).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Sorre, vecīt, bet tu jau sāc atgādināt Kreipānu vai Buļu
[info]martcore
2016-09-20 22:00 (saite)
1. būtu labi, ja būtu, bet es nezinu, kādēļ lai viņu šo sezonu spēlētu labāk par iepriekšējo, dēļ karmelo degradācijas
2. zvaigzni neieliku pēdiņās, sorrī. vismaz tāds roka monstrs, kā tu, taču jau varēji saprast ironiju, savādāk (burkšķ. par ironiju neutverošajiem cibiņiem).
4. viņiem vienkārši būs jāskatās uz eirobasketu šādos apstākļos. cik veiksmīgi tas viss, es nezinu
5. vēlreiz. bostona nav vairs tik pievilcīga komanda, kā lielais trio (jau bez oklahomas). ja bostonas pīārs tagad sāktu aurot par horfordu, nu varbūt, taču iziet jau no viņu iepriekšējās latiņas. šeit es vēlētos bilst, ka augšup vai zemuepojošām līknēm ne vienmēr ir jāatrodas vienā sākuma līmenī.
6.polu, jā. bļa, jaucu vienmēr abus.
7. LAL ir tāda komanda, kurai vienmēr vajag, lai kevins durents ietu pie viņiem, nevis uz gsw. tu esi pārliecināts, ka viņi ir gatavi gaidīt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Sorre, vecīt, bet tu jau sāc atgādināt Kreipānu vai Buļu
[info]dunduks
2016-09-20 22:31 (saite)
1. viņiem pa lielam viss ir atkarīgs no trio Entonijs-Rouzs-Noā veselības, ja visi veseli un izdzīvos sezonu, tad pleiofi būs, protams, ņemot vērā, ka šogad beidzot būs piki, tad varbūt bija īstā sezona pagaidīt, jo otmazka ta "mums ir Porzi un viss drīz būs kruta" varētu arī nostrādāt. vienīgi varbūt Džeksons necer nodzīvot līdz rebildinga beigām?!
2. sorre, ņemot vērā tekstu kopumā, ironija nenolasījās :-)
4. nu bez augstiem pikiem skaties vai neskaties, var, protams, paveikties, bet tas var gadīties arī ar lokāļiem. klasiskā eiropiešu pirmā raunda vidū ņemšana (ja vien tie nav ar mega potenciālu) ir, ja sastāvs ir pilns un jāpamarinē Eiropā - ja nu uzplaukst.
5. lielais trio ir GSW, SAS, CLE? nu no viņiem nākošvasar vieta ir tikai GSW, kuriem tipa jāparaksta Karijs un Durants uz maksimumu, tāpat Igudala un Livingstons, jo savādāk soliņš būs pavisam skumjšs (jebkurā gadījumā viņi uz svešām zvaigznēm neskatītos); ok, Karijs visdrīzāk būs hronoloģiski pēdējais, jo viņam stipri alga uzleks (tāpat nekur jau nav teikts, ka Durantula 100% parakstīsies palikt GSW). tas nozīmē, ka BOS ar minimālu kapspeisa patīrīšanu var tuvu maksam parakstīt kaut vai tos pašus Kliperu kleperus. skaidrs, ka PHI trajektorijas līkne var būt stāvāka tuvākajā nākotnē, bet nav teikts, ka būs augstāka nekā BOS. nezinu, kas tev NBA patīk, bet man izskatās, ka tu viņus vismaz maķenīt nedavērtē :-)
7. parakstot Dengu un Mozgovu LAL parādīja, ka beidzot ir nākuši pie prāta un gatavi gaidīt līdz izaugs 1)Ingrems (jaunā MEGA cerība), 2) Rasels (pagaidām vēl lielā cerība), 3) Rendls (ja nu tomēr cerība). man LAL nekad nav patikuši un ļaunais es noteikti daudz neskumtu, ja viņi pēkšņi izdomātu triku ar kādu jancīgu tipa zvaigznes iemainīšanu, jo parakstīt uz maksu nākošsezon tāpat nevarēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Sorre, vecīt, bet tu jau sāc atgādināt Kreipānu vai Buļu
[info]martcore
2016-09-20 23:30 (saite)
7. man tas viss lēnām sāk atgādināt nhl edmontonu-2, kur beidzas viss ar to, ka neskatoties uz kulta statusu, par tavu komandu zviedz, un par tavām uzvarām jau visi sen ir aizmirsuši. laikam mainīt neko viņiem it kā nevajag, edmontona analoģiskā situācijā kādreiz aizmainīja marku mesjē. uz ņujorku!* )

tiesa, mozgovs ar dengu..nu, tas ir lai vispār laikam varētu nba spēlēt, tipa kaut kā tā

*kādas paralēles, ne

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?