Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
Sorre, vecīt, bet tu jau sāc atgādināt Kreipānu vai Buļu
1. hvz ko saproti, līdz ar to tas neskaitās, bet pirmais raunds NYK ir iespējams, bet vai tas ir konkurētspējīgs? it kā jā, bet nu tad viņi riskē palikt ar vienu perspektīvo Porziņģi, kas būtu skumīgi ilgtermiņā. ja konkurētspējīgs=vismaz konferences fināls un cerības uz vairāk, tad šim tavam apgalvojumam piekrītu (kā reti kam pārējā tekstā)
2. Karmelo, ēēē, nav vairāk zvaigzne un Okaforu var dabūt, un varēja, piemēram, BOS, ja būtu piedāvājusi ko vairāk par kartupeļu maisu. protams, ja Embīds būs ļoti skumīgs, tad vēl uz kādu brīdi Okafors uzturēsies brālīgās mīlestības pilsētā.
3. Simonss ir vēlāk (šogad) paņemts un, ja jāpaskaita, cik spēlētājus pret viņu mainitu nedomājot, tad tie būtu uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi, kas nozīmē, ka viņš netiks mainīts pie normāla scenārija, kas kaut nedaudz tuvosies haipa ap viņu.
4. par NYK un Eiropas basketu var atgādināt kaut vai kādu francūzi uzvārdā Veiss (kurš gan slavens nav ar draftu, bet kaut ko citu, sk. Sidneja'00) un viņš bav vienīgais eiropietis, ik pa laikam jau kādu nodraftē.
5. BOS iet uz leju vispār ir slima sunīša murgi - jā, ar viņiem vairāk neko daudz neviens negrib mainīties, jo rupucis Eindžs ir pārāk viltīga tipa reputāciju ieguvis, bet viņi iet uz augšu. šovasar vēl Horfordu paņēma (ne galvenā zvaigzne, bet vēl viens stimuls tādas piesaistē), otrais raunds-konferences fināls šosezon un vienmēr starta gatavībā uz kaut ko garšīgu, principā tas, ko ir parādījusi BOS pēdējās sezonās ir paraugs tam kā bez tankošanas taisīt perestroiku - ok, puse panākumu gan pienākas kādam Kinga kunga no viena atpazīstama Ņūjorkas rajona.
6. ok, ar Veidu tu noteikti domāji Polu, bet tā piekrītu par LAC - karma paliek kuce joprojām viņiem.
7. LAL nākošgad brīvo aģentu tirgū negrābstīsies, jo gatavs spēlētajs viņiem nepalīdzēs esošajiem jaunuļiem augt, un Monro, Hovarda un citu pēdējā laika piemēri rāda, ka pliks brends ir sūds uz kociņa, ja vien nenāk kopā ar labu komandu un izredzēm (protams, ja piedalās Entonijas kundze, tad ir varianti).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?