Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-18 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
to: zhora

jūs visu laiku aizmirstat par to, ka mēs cīnāmies par savām tiesībām, nevis "jūsu" tiesībām, kas gan tas ir par idiotisku sadalījumu mēs un jūs
progresīvie heteroseksuāļi ir par to, lai viņu bērnus, ja gadījumā viņi izrādīsies ne superdzimtas ultraturpinātāji, nečmorītu skolās un neliktu viņiem iet to pašu elli, kuru jums nākas iziet. tici man, cilvēki ļoti mīl savus bērnus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: paga
[info]zhora
2016-08-19 01:26 (saite)
kā tad tu vari ticēt, ja vispār nezini kam. tas ir, kaut kādus vārdus tu zini, bet, ja tu reāli neesi saskārusies ar to savu fundamentu, tad tev nav pieredzes, bet ticība ir pieredze. tas nav relatīvisms - tu tici, es neticu, tāda psiholoģiskā īpatnība. protams, nevienu nevar piespiest atrast sevī to centru, katra paša brīva izvēle, un savā ziņā arī izredzētība - pasauc tevi no tava centra tā balss vai nepasauc. un vēl tas, ka Dieva meklējumos vispār tiek norādīts nepareizais virziens. tur, kur vairums neticīgo saka, ka Dieva nav, tur Viņa patiešām nav un tādā ziņā viņiem tiešām ir taisnība. bet viņiem nav taisnība tajā, ka Dieva vispār nav, viņi vienkārši nezin, kur to meklēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?