Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-07-18 21:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šon iedomājos par korelācijām emancipācijā un sieviešu tenisā

vislabāk jau pajautāt pašām dāmām, lūk, jums, meitenes, nešķiet, ka ar atlētisma pielūgšanas vilni tenisā, jūs zaudējat kaut kādu savas unikalitātes momentu? es piekrītu, tenisa bumbiņu ir nepieciešams sist ļoti spēcīgi, tālu un precīzi, taču šajā spēlē vienmēr ir bijis nepieciešams neliels genius moments

džeku flangā arī tā notiek, taču dienas beigās diezin vai kāds rafu nadalu nosauks par ģeniālu tenisa spēlētāju. atšķirībā no tā paša borisa bekera.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-07-18 23:18 (saite)
khm, izskatās, ka tenisā mēs esam uz dažādiem viļņiem - Bekers jau nu savulaik tika uzskatīts par primitīvu, ne jau velti iesauka Bum-bum. ok, štrunts par ģenialitāti, bet no tā laika vismaz elegantāks noteikti bija Edbergs. tiesa, baidos, ka to, kas ar edbergiem notiktu šodien varētu rādīt tēvē tikai pēc 22iem :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-07-18 23:23 (saite)
bum-bum tenisā, tik-tak futenē )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2016-07-19 07:29 (saite)
Păratlētiskošanās notiek visos sportos, neatkarīgi no dzimuma. Gan hokejisti raud gaužas asaras, ka spēles vairs nedara skaisti ar galvu, bet tikai ar kāju muskuļiem, mākslas vingrotāji arī kačā atsperīgumu, bet ne eleganci etc. Tāda, nu, laikam ir tā likumsakarīgā attīstība jomas ietvaros..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?