Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-07-28 15:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jūs te visi mīdijas ēdat, es vispār nezinu, kas tas tāds ir
nē, es zinu, ka latvieši jau galīgi jobnuļisj un dienišķā kartupelīša, krējumiņa un siļķītes vietā sākuši rīt vardes, gliemežus un sliekas, bet drīzumā ēdīs arī kurmjus, zalkšus un sikspārņus, tas nav īpašs noslēpums

intereses vadīts tomēr palasījos par subjektu

Svaigām mīdījām jābūt aizvērtām un patīkami smaržojošām, savukārt pēc vārīšanas notiek pretējais
raksta dining.lv
nezkāpēc nepārsteidz


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2015-07-28 16:37 (saite)
a, kā jums labāk garšo prusaki - kaltēti un apkaisīti ar vaniļas cukuru vai cepti ar sāli un kariju?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2015-07-28 16:49 (saite)
"prusaki apkaisīti ar vaniļas cukuru" negaršo nevienam cilvēkam. vispār nevienam. pavisam cita lieta ir birmas dzimtcilvēku nācionālā maltīte "prusačo tarakanella", kas aizies uz urrā un ar selfijiem. spēcīgākie entuziasti tagad bez personīgā micēlija maisu turēšanas virtuvē vēl piedevām varēs nemazgāt traukus, gaidot kad izveidosies fermas ar izejvielu izsmalcinātajai birmiešu diētai.

padomā, lūk, kā beigtos k/f vella kalpi, ja eduards pāvuls pie galda teiktu "man vien maz mīdij' ar to smūtij'!"?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2015-07-28 17:45 (saite)
smūtij no mīdij!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?