Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2014-05-16 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
team argentina
Президент Федерации футбола Аргентины Хулио Грондона объяснил, почему форвард «Ювентуса» Карлос Тевес не был включен в заявку сборной на ЧМ-2014.
«Подобное решение было принято, потому что так будет лучше для коллектива, это касается игроков.
В составе сборной Аргентины очень большая конкуренция. Если включить в заявку их всех, это не окажет положительного влияния на команду. В конце концов, будет непонятно, кого выпускать на поле. В таких случаях внутри команды начинаются проблемы, и раньше это уже случалось в нашей сборной», — сказал Грондона.

xx

/domīgi noliecies pār karti ar pozīcijām/
- Tā, ļoti labi. te mums ir Godins, te ir Maskerāno, mazliet priekšā ir Fernando, bez viņa laukumā šobrīd vispār doties nav jēgas. Un kāds mums ideāls trīsstūris priekšā, pa labi Leo, centrā Aguēro, un pa kreisi Karlito...
- Mans fīrer...Karloss Tevess uz čempionātu nebrauks, lai neradītu pārlieku lielu konkurenci sastāvā.
/ar trīsošu roku noņemot aizsvīdušās brilles/
- Tā. Tie, kam nav nekāda sakara ar Kolumbijas karteļiem un "Estudiantes", var iziet ārā.
/nedroši mīņajoties kabinetu pamet Marselo Bjelsa/

- Kāda huja??!! Kāda huja pēc, es jautāju, mums atkal ir jāmaina taktika - ja agrāk mēs vienkārši un ierasti kāpām uz grābekļiem, kāpēc tagad pēkšņi ir jāmetas četrāpus un pašiem jādauza galva pret kātu un zariem? Kāda huja pēc mums ir jāpacieš futbola federācijā dārza rūķis, kas uz katru puslīdz adekvāto lēmumu, kuram mums vienmēr ir vajadzīgas nevis divas nedēļas, bet četri gadi, atbild "tas ir pārāk acīmredzami! pakaļa pieprasa piedzīvojumus!". O, es uz daudz ko noraudzījos un neko neteicu. Es klusēju, kad Djēgo paņēmu 32-us gadus veco Martinu Palermo, kas aizvien vēl lieliski var spēlēt dragdīlera pozīcijā. Viņi tur var iet visi kopā laukumā - Martins, Kanidža, Batistuta, es kādu aizmirsu? Es biju mierīgs kā krokodils, kad mēs gājām laukumā ar trīs balsta pussargiem un domāju, ka tas viss reiz pāries, kad mēs taisījām otru "Barselonu", tikai bez Danija Alvesa un Injestas. Es neko neteicu, kad mēs ar doktoru Mengeli mēģinājām operēt to māstermaindu, kas stāvēja aiz plāna "Esteban Cambiasso as false nine", vai arī vairākus gadus no trīsarpus mūsu nācijas pārstāvjiem, kas ir spējīgi spēlēt aizsardzības flangā, neredzēja Sabaletu un Kampanjāro. Bet šis izgājiens jau iet pāri visām robežām!

- Mans fīrer...uzruna "mans fīrer" nebija domāta jums. Tā bija domāta Leo.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]starro
2014-05-16 17:53 (saite)
!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?