Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-09 18:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Comments
Šo, lūk, es nesaprotu. Kāda velna pēc cilvēkiem ir jādzēš ārā komenti (konkrēti - jā, mans koments tika izdzēsts). Kas, es neaptveru, tad, kad cilvēks taisa sev žurnālu, viņš neredz vai, ka tur ir iespēja atslēgt komentu iespēju? Vai arī tas domā, ka viņš tagd strādās par pogu savam žurnālam "saņemt tikai patīkamus / neitrālus komentus". Tad es, protams, izmantošu privilēģiju dzēst savus komentus arī. Patīkamos un neitrālos.

Upd: Ienāca prātā par šo tēmu vēl viena svarīga doma, proti, ka komenti mēdz būt daudz interesantāki par postiem (vismaz es par savu rakstīto tā uzskatu), tādēļ ir arī savdabīga "komentu dienasgrāmata", kas, nu, lūk, točna nav žurnāls, bet diary. Mans koments pieder MAN un šito jau nu vajadzētu saprast. Nav ko izlikties, ka "dienasgrāmatu" raksti savai draudzenei / draugam trešajā solā pa kreisi. Bet es galīgi vairs neesmu nikns par to.

Šellij, saulīt, lūdzu, piedod, ka es ierakstīju tavā žurnālā politnekorektu postu. Mūsu draudzīgās attiecības man ir patiešām svarīgākas par visām tām partijām. Ja vēlies, es likvidēšu sev šo ierakstu. Nu nav mums jāstrīdas, nu nav.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elfz
2005-03-09 18:58 (saite)
Hvz. Moderācija parasti is a good thing, arī komentāriem, ibo daudz ībļu visapkārt. Protams, tas atkarīgs no tā, ko ravē ārā, vai atklātu idiotismu (pats esmu tikai 2 tādus izdzēsis), vai vienkārši nelabvēlīgu viedokli :)

Kāda ir tava attieksme pret žurnāla kopšanas darbiem, pārstaigājot senākus ierakstus un dzēšot/private-izējot neaktuālos?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-09 19:07 (saite)
Man nav nekas šeit private, Elfz. Es nekad nepostēju šeit kaut ko tādu, kā koments varētu mani aizvainot, jo es zinu, ka cilvēki komentēs (ja viņiem uznāks), tāpēc arī ierubīju šo fīču - un es ļoti piedomāju par to, ka varbūt to arī nevajag darīt, bet beigās izlēmu, ka vajag.

Ja cilvēki postē ko tādu, kā komenti viņus var aizvainot - sorrī, idioti (draugi, neapvainojaties, lūdzu!) ir viņi paši nevis komentētāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]capslock
2005-03-09 22:20 (saite)
Fundamentally wrong. Es gan arī, šķiet, esmu ielicis tikai divus private poustus un izdzēsis vienu. Komentārus, ne savus un ne svešus, šķiet, dzēsis neesmu. Vecos poustus metis ārā neesmu, lai takš stāv, kam viņi traucē. Bet anyway, es ļoti labi varu saprast, ka reizēm vajag. What's wrong with it? Atkal jau šitas sasodītais balts/melns. Live and let live, pie velna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2005-03-09 23:48 (saite)
balts/melns/pohuj ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-10 06:38 (saite)
Fundamentally wrong. Es gan arī, šķiet, esmu ielicis tikai divus private poustus un izdzēsis vienu. Komentārus, ne savus un ne svešus, šķiet, dzēsis neesmu. Vecos poustus metis ārā neesmu, lai takš stāv, kam viņi traucē.
----------------------------------------------------------------------
Neko nesapratu. Tu apgāzi savu apgalvojumu ar nākamajiem diviem teikumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]capslock
2005-03-10 08:57 (saite)
Nekad neesmu bijis īpaši spēcīgs loģikā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?