Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-09 18:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Comments
Šo, lūk, es nesaprotu. Kāda velna pēc cilvēkiem ir jādzēš ārā komenti (konkrēti - jā, mans koments tika izdzēsts). Kas, es neaptveru, tad, kad cilvēks taisa sev žurnālu, viņš neredz vai, ka tur ir iespēja atslēgt komentu iespēju? Vai arī tas domā, ka viņš tagd strādās par pogu savam žurnālam "saņemt tikai patīkamus / neitrālus komentus". Tad es, protams, izmantošu privilēģiju dzēst savus komentus arī. Patīkamos un neitrālos.

Upd: Ienāca prātā par šo tēmu vēl viena svarīga doma, proti, ka komenti mēdz būt daudz interesantāki par postiem (vismaz es par savu rakstīto tā uzskatu), tādēļ ir arī savdabīga "komentu dienasgrāmata", kas, nu, lūk, točna nav žurnāls, bet diary. Mans koments pieder MAN un šito jau nu vajadzētu saprast. Nav ko izlikties, ka "dienasgrāmatu" raksti savai draudzenei / draugam trešajā solā pa kreisi. Bet es galīgi vairs neesmu nikns par to.

Šellij, saulīt, lūdzu, piedod, ka es ierakstīju tavā žurnālā politnekorektu postu. Mūsu draudzīgās attiecības man ir patiešām svarīgākas par visām tām partijām. Ja vēlies, es likvidēšu sev šo ierakstu. Nu nav mums jāstrīdas, nu nav.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?