Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2014-02-04 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vo, soču dubultpodam ir atrastas arī instrukcijas



es pat ļoti skaidri saprotu, kā drīkst un kā nedrīkst rīkoties

1. pilsoni! atceries, ka šī ēkas daļa un tajā esošās konstrukcijas ir domātas, lai varētu fotografēties instagramam. tādēļ sēdi mierīgi, nedīdies, skaties objektīvā!
2. nekādā gadījumā nemēģiniet urinēt kādā no klozetiem - šādi jūs tikai apšļakstīsiet otru klozetu!
3. ja jūsu partneris jūs nejauši ir ieslēdzis tualetes telpās, nemēģiniet sazināties ar administrāciju caur klozetu - par atbildi jūs saņemsiet tikai savu atbalsi, kas nāks ārā no otra klozeta!
4. ja jūs mēģināsiet ar kājām uzkāpjot uz viena poda iekakāt otrā podā, visdrīzāk jūs trāpīsiet starp abiem podiem. sods 2000 r.
5. sportist! pirms nodarbojies ar zemledus makškerēšanu, atceries, ka sočos februāra sākumā ledus vēl ir plāns un ielūšanas gadījumā glābēji var ierasties ar novēlošanos!
6. koncentrējoties sacīkstēm pat nemēģiniet pārbaudīt tualetes telpās, cik ilgs ir vienas plaukstas sitiens, telpas akustikas īpatnības var deformēt jūsu priekšstatus šajā jautājumā!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2014-02-04 12:19 (saite)
āāā, es tā dievinu soviet style uzkāpt uz poda ar kājām un censties tajā padirst. fun ensured. es gan neesmu nekad mēģinājis (varbūt iepriekšējā dzīvē vai kolektīvā bezapziņa, bet es totāli redzu ainu, kur piepisies es vai, nez, pohuj, kāds krievs uzkāpj uz poda malas, jo tā ir pārāk netīra, un nokrīt, sasitot muguru, diršanas procesa laikā)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]slepkava
2014-02-04 12:37 (saite)
sliktāk ir ja viņš apakšā izšķīst un visas lauskas sadurās pakaļā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2014-02-04 12:44 (saite)
un ja tur vēl iepriekš ir sakrājušies nenoskaloti sūdi un urīns. un lauskas. mmm...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]varmaaka
2014-02-04 18:30 (saite)
Tupus dirst esot dabiskāk un pareizāk. Uz baltā troņa man ir bail mēģināt, bet sausajās točās, kas ir urīna (labi, ja tikai urīna) klātas, es labprātāk diršu tupus. Sanāk gan labāk izdirsties, kad nedabūt uz sevis ko no sveša.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?