Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-09 04:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ian Brown - Happy Even After

Varam sākt!
1. Izdomāju labu evolūcijas shēmu (gan ne oriģinālu): Kalvītis - Tīle - Motte. Kaut anatomijas grāmatās zīmē.

2. Šobrīdējā situācija draugos.lv izskatās pēc kaut kāda viņu flešmoba ar bildēm (Olafs Galkavs - Mārcis "Actionman" Zitmanis - Alberts - Toms Grēviņš). Varbūt arī evolūcija, nezinu.

3. Dzirdēju no viena drauga - cittautieša pasakainu frāzi par Latvijā dzīvojošo cilvēku attiecībām ar politiku: "Valdībai ir uz cilvēkiem pajāt, tāpat kā cilvēkiem ir pajāt uz valdību". Precīzāk šobrīd nepateiksi. Interesanti, kā gan viņi nākamreiz mobilizēs elektorātu uz vēlēšanām - iedos katram pa automātam rokās? Visādi ajobenesi tak vairs nepalīdzēs.

4. Par pēdējo varoni runājot: profesionālā šutka no sievas - tiesnesis: "Un Beness zālē ir? Un BNS? Varam sākt!"

5. Raujos starp Aiena Brauna "Solarized" un Zemfiras jauno albumu. Par pēdējo kāds izteicās - tās tev, vecīt, ir 15 Zemfiras vienā ierakstā. Tā arī aptuveni ir. Bet Brauns savā tituldziesmā (tā pārdraivotā Casio skaņa mani paņem jau sen), un taurīšdziesma un fakts, ka viņš raksta tekstus kā kaut kādas mantras: "keep what you got by giving it all away"! Brauns šobrīd ir manā praimtaimā, jā gan. Un vēl Āzijas dancefloor ietekmes.

6. Nav ne mazākās idejas, par ko balsot vēlēšanās. Vienīgais, ko esmu no aģitācijas redzējis, ir frukts, kurš neļāva citiem zagt - pirmoreiz mūžā redzēju šo vārdu un uzvārdu (man stāstīja, ka viņš kandidējot uz mēra posteni Jūrmalā). Laikam tiešām būs jāiet par džeku no zvērudārza balsot. Nu, nekādas izvēles nav.

7. Kā lasīju - uvebols turpinās! Pat tādā mērā, ka cilvēki sāk uzdot konkrētus jautājumus par to, kur viņš ir atkapājis nacistu zeltu. Nemaz nebrīnos. Visvairāk intriģē, kā viņš taisās uzņemt "Dungeon Siege" (atkal rotaļās tiks iesaistīts Senais ArtIfakts?!) un "Farcry". Galvenais, ka naudas plūsma ir afigennā. Žēl, ka exē (intervijā ar uvebolu acu priekšā stāvēja nenormāli rēcošā redakcija) viņam par to nepajautāja.

8. No rus.delfiem - Štābs par LPP: "организовали альтернативный концерт "против мракобесия" и т.д.". Es kaut ko esmu palaidis garām?
Upd (viss šodien šeit tiks apdeitots:)):Pčoli ir sapratuši situācijas nopietnību. Ne tikai to, ka viņi ar ajobenesa tusiņu ir zaudējuši savu puselektorātu, bet arī to, ka viņi tūlīt pakāsīs pozīcijas pat TP. Jāsaka, ka tik idiotiska polittehnoloģija (partija pret partiju) vēl nav mūsu valstī redzēta - parasti šādās situācijās raksta kompromātus. Jopcik, mēra izjūtas viņiem nekādas.

9. Domājot par "alelujānu", ienāca prātā pirms dažiem gadiem skatītā Strautmanes intervija ar kaut kādas "Kristīgo Demokrātu" partijas dibinātāju, kurā viņa uzdeva saistošu jautājumu, aptuveni "a kur ir kritīgo demokrātu fiška, ar ko jūs vispār nodarbojaties?!" (piebildīšu, ka, lūk, šādi jautājumi ienāk galvā tikai viņai; Lasmanei līdz tiem, kā zvaigznēm, Domburam - drusciņ). Tas bija smieklīgākais 15-minūšu telešovs, kāds vispār ir redzēts. Apsūdzētais mocījās uz "Panorāmas" galda un nespēja izstāstīt, nafig, viņš vispār ir nodibinājis partiju. Turklāt vēl kristīgo demokrātu. Man iešāvās tagad prātā - a varbūt Lujāns arī tur bija?!

Upd: par trešo punktu runājot, tikai tagad izlasīju Sneika postu:
http://journal.bad.lv/users/snake/94493.html



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-03-09 08:53 (saite)
Nu un kur ta vecā LC solidaritāte? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-09 13:12 (saite)
Man Paņkiks pat labāk patīk kā nepolitiķis. LC ir just past. Gribas balsot par kādu reālu spēku, bet tādu simpātisku vienkārši nav. Apskaužu tos, kas ies balsot par TB...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2005-03-09 13:17 (saite)
Tu taču pat neaizvilksies līdz savam iecirknim.. Būs simtiem kūtruma iemeslu. Pa ja arī simpatizēsi kādam spēkam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-09 14:07 (saite)
Nav taču iemesla pat tur vilkties, jo nav par ko balsot. Tiesa, mans iecirknis nez kāpēc ir Imantā (nesaprotu, kāpēc nevar nobalsot reālās dzīvesvietas tuvumā, kāpēc tad tāda sevis deklarēšana ir vajadzīga)?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]osinsh
2005-03-09 13:24 (saite)
ja vareetu balsot pa 50proc. balss, tad es - TB/JL. takshto tu pan biki apskaud tagad. njaaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?