Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-12-04 11:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
principā es piekrītu, ka maksimu vajadzētu sagruzīt - ne dēļ jasinska izteikumiem, da hujs ar viņu, bet dēļ tā, ka viņi uzstāda ārkārtīgi zemus standartus, kuriem sāk sekot pārējie
ja nu vienīgi darbinieku apmaksas ziņā mums nākas pateikt paldies makdonaldam, bet tā, nu es, teiksim, redzu vairākus mazos veikalus, kuru saimnieki uzskata, ka telpu apsildīšanai ziemā pietiek ar vienu kalorīferīti kaut kur pie kasiera kājām, un šo praksi viņi pārņem no zemākā iespējamā standarta, nevis augstākā
protams, pozitīvi, ka maksima beidzot ar sakostiem zobiem ieīdējās par arodbiedrībām, rimčiks to jau sen ir izdarījis


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2013-12-04 11:30 (saite)
Man visu laiku gribas tiem mazo veikaliņu apoloģētiem pajautāt, kāpēc viņiem šķiet, ka mazajā bodītē darbiniekiem ir labi darba apstākļi un visas sociālās garantijas, kā arī, vai tiešām tādās bodītēs nekad nemazgā salātus un nepārlīmē derīguma termiņus :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tipa75
2013-12-04 12:03 (saite)
Nu, manos laukos mazās bodītes īpašnieks vēsi atļaujas MĒNEŠIEM nemaksāt algu. Vecas,apkaltušas desas ir ikdienas prece. Nodokļi darbiniekiem netiek maksāti, līdz ar to sociālo garantiju nav. Apkārt darba nav - kur spruksi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hiiri
2013-12-04 12:04 (saite)
yes. piekritu. gribas te vietejiem netto darbiniekiem pajautat, vai viniem ari pec saraksta uz wc jaiet - neticaas. biju sestdien veicii, cilveku pilns, un dzirdeeju, kaa viena meitene vnk heads up koleegiem, ka ies pusdienaas. un atcerejos, ko par mahimu lasiiju - ka pusdienaas nelaiz, ja daudz cilveku.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?