Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-12-10 10:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vēl nedaudz par far cry 3, kuram es izbrīvēju ik pa stundiņai

ja kāds domāja, ka far cry 3 ir tropisks bojeviks ar džeisonu stetemu, patriotismu un varonību uz frontes līnijas, kurā ir taktiskie manevri, ātri pārskrējieni, precīzi hedšoti...
vārdsakot, viss ne gluži ir tā

normāla diena uz salas sākas no tikšanās ar dr.eberhārtu (kas ir t.līrija un e.berouza krustojums), pēc kā mēs apmeklējam speciālu Alu, kurā zatarījamies ar violetajām mušmirēm. mušmires ieliek konkrēti, doktora eberharda māja sāk staigāt pa zemi, galvā griežas helikopteri, mēs mēģinam iet peldēties piekrastē, taču sanāk tikai rāpot pa ūdens virsmu. mēs gatavojamies karam. mēs ņemam šļirci ar medikamentiem vienā rokā un netīru, sarūsējušu nazi - otrā. kad mēs redzam ienaidnieku, mēs uzliekam žņaugu labās rokas vēnai, ar kreiso ietriecam tajā šļirci, un ar labo roku - nazi pretinieka rīklē. tas ir vienīgais drošais kara vešanas veids. mēs pārmeklējam piebeigtā pretinieka līķi, lai atrastu tur kreiča kalpu, pirkstiņbaterijas un nedaudz kokaīna. tas viss mums vēlāk būs nepieciešams. mēs aizdedzinām nolādētā ienaidnieka nolādēto salmu būdu un paceļamies ar deltaplānu zilajās debesīs, lai varētu čurāt no trīssimt metru augstuma uz okeānā čumunmudžošajām haizivīm un kašalotiem. mēs apēdam vēl divas violetās mušmires un piezemējamies pretinieka maksimas apsargam precīzi uz galvas, tādējādi iegūstot vēl piecus punktus jau tā nevājās pieredzes krājumā, kamēr radiotorņu zilās virsotnes spēlē mums diskotēku.

aphex twin ritmos dejo ananaki ciemata partizāni - brīnumdaiļas mulates ar ziedu krellēm, alouhu, hola hola, tatau, tokelau un ho ho ho. mūsu mieru patraucēt var tikai viens, tas ir tīģeris, kas klejo apkārt pa visu salu un ir neuzvarams čempions, taču pateicoties īpašām medicīniskām stealth tehnoloģijām mums izdodas tīģeri neredzēt. un tādā garā. paldies, es jūs arī.




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nefolk2
2012-12-10 16:03 (saite)
ah..eķ
vai tur ir iespējams arī nomirt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2012-12-10 16:20 (saite)
prtams. bet tas neko nemaina. tu nezaudē nedz mantas, nedz naudu, nedz pieredzes punktus vai ko tamlīdzīgu. vienkārši tiec aizteleportēts uz tuvāko safe house vai radio tower, ko esi liberalizējis no pirātu uzstādītajiem mobīlo telefonu GPS jammer'iem (lol, 'tis for real).

Spēle samērā normāla. Vilšanās, ka atkal šķiet bišķiņ par vieglu uz grūtākā. Bet kaut kāds fun factor tur ir. Jāatzīst, man laikam vislabāk no šī žanra spēlēm patika Just Cause 2 (ja neesi mēģinājis, tad tā ir MUST, jo tas ir tāds chaos-freeroam-fun: ar vēl banālāku un mazliet asprātīgāku storyline; bet tas, kas spīd, ir geimplejs, milzonīgā karte, fakts, ka izmantojami visi transporta līdzekļi (lidmašīnas, pasažieru/iznīcinātāji, un helīši arī). Far Cry 3 it kā ir "reālistiskāka" un imersīvāka, bet Just Cause 2 geimplejs ir daudz adiktīvāks, aizraujošāks un, liekas, ka tā sala man patika vairāk par šo (lai gan šī, t.i., Farcry 3, sala ir ļoti daiļa- pietrūkst lielo pilsētu, kas ir Just Cause 2).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2012-12-10 16:53 (saite)
starp citu, ja procentuāli salīdzina, cik reizes es atdodu slidus no tā, ka mani nošauj pirāti, un cik reizes iekož pakaļā "tiģerkrokodils neznokurienes", dzīvnieki uzvar ar pārāk nomācošu pārsvaru

stealths fārkrajā vispār ir diezgan funny, kamēr atklātā gaļasmašīnā oponenti bez izredzēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?