Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-11-25 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tātad pirmie nopietnie iespaidi par lord of the rings online

- ļoti ātrs levelaps. no tutoriāļa es izlīdu ap kādu astoto līmeni, tagad man ir 12-ais un galvā atvērusies čakra.
- ļoti quest-driven pasākums. vienatnē dauzīt maigos vilkus un labās čūskas ir neizsakāmi skumji, pie tam vēl esot hunter klasē. apguvi divas uzbrukumu ķēdītes un vāc lūtu. kvestus skraidīt ir daudz interesantāk (nē, nu erandi un dhl serviss, protams), kā arī materiāli izdevīgāk. plus vēl var iegūt unikālo aitemu, cepuri "oleases defense". unikālajā aitemā staigā apkārt visa piekraste. drīz jau ostā visi ar šo keponu galvā ietupsies ceļos un grauzīs semkas, piedzerot ugunsdzēšamo aparātu. 
- ierodoties katrā jaunā pilsētā, es pirmām kārtām uzdodu godājamajai elvenulbertangerlīligīlas publikai jautājumu, "kurš no jums ir treneris, bļeatj?!". " kur ir koučs, nah?!"
- kraftings. katram kārtīgam elfam ir nepieciešams prast trīs lietas - iekārt ausī lustras apmēra briljantu, sanaglot no kaimiņu žoga sev zābakus, kā arī uzvārīt sardeles. savādāk galadriēla nenovērtēs.
- mīnuss - vienā pilsētā tusojas aptuveni identiska līmeņi viduszemes nožēlojamie iedzīvotāji. tas kautkā nemotivē. lūk, kad redzi, kā pa gaisu lido 8000-ā līmeņa čarkters trīsgalvaina behemota mugurā, uzreiz ieslēdzas " et alī tā glibu!", a tā...




martcore - dzīvnieka draugs
nosist stirniņu, lai varētu ieturēties zem viršiem (man katls un sērkociņi ir līdz, var taisīt lielos un mazos privalusi!), aizliedz grīnpīss



martcorem šķiet, ka viņš beidzot ir atradis vietu, kur varētu apmesties



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lordramex
2011-11-25 11:30 (saite)
taspats wow vien ir neko jaunaaku iisiti neizskatas ka buutu izdomajushi :)

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2011-11-25 13:58 (saite)
mhm.

par tiem TP, kurus tu dabū par kvestiem un dīdiem, primārās 3 lietas ko pirkt ir: (a) riding skill [zirgu var nopirkt par naudu, ieteicams uzreiz sakrāt ātrajam], (b) inventory bag sloti un (c) bank sloti (nu un pēc tam jau var shared bank slotus, ja tev būs vairāk characteri)



(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2011-11-25 18:18 (saite)
ā, un iesaku iepazīties ar craftošanu.

crafted itemi atšķirībā no wowa ir nepārspīlējot par kārtu labāki par to, ko tu dabū no monstriem un questiem (atskaitot epic questus) un craftot var teju katram otrajam līmenim itemus.
un craftot ir daudz vieglāk nekā wowā arī.

ka huntardam droši vien visnoderīgākais būs woodworker profesija, varēsi sev pats lokus taisīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]apolineers
2011-11-26 10:18 (saite)
Stāsts saistošs, tik man vislaik bija jādomā, ka tā droši vien izskatījās Endzelīna murgi, kad viņam bija drudzis ( es par valodu).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?