Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-10-04 20:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es, lūk, domāju
amerikāņi diezgan daudz uzņem seriālus (un labus seriālus!) par savu moderno vēsturi, par reklāmu, par aviokompānijām, par tjorkām batajā namā, galu galā - ironiski par patērēšanas paaudzi

a kas mūsu valsts apdullinošajā vēsturē varētu būt tik kļovs, lai tas būtu labs priekšmets seriālam
air baltic, no puķēm uz zvaigznēm, ventspils staļinizācija, latvijas dzelzceļi vs zorgevics, mans drafts par "blonski beat", hokeja karsējmeitenes, amfetamīns reklāmas aģentūrā zoom
bet vislabākais būtu seriāls par rīgas pseido-geto, es domāju


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gamemaster
2011-10-04 21:02 (saite)
The Wire analogs par Zolitūdes menteni 90'o sākumā.

(Atbildēt uz šo)


[info]komentators
2011-10-04 21:05 (saite)
mums būtu komēdija par krīzi, kurai būtu 3 sērijas - pirmā - bezdarbnieki sēž komunaļņikā un viņiem lēnām beidzas pārtika un viņi par to smejas. Otrajā sērijā viņus izmet no dzīvokļa, jo māju grasās renovēt, bet tur darbi tiek uzsākti un paliek pusratā un trešajā sērijā viņi visi aizbrauc strādāt uz ārzemēm.

var arī taisīt drūmo seriālu par teiksim trolejbusa konduktoru. Viņš darbā vislaik tiek pazemots un apsmiets, viņš izmanto modernu aparatūru, lai pārbaudītu biļetes, bet tajā pašā laikā viņam ir trūcīgs apģērbs virsū neskaitot RS iedoto formu, viņam alga ir maza un noplucis dzīvoklītis. Kādā sestdienā viņš domā aiziet uz barčiku, bet tur viņu kāds no "zaķiem" atpazīst un sadod pa seju un viņš ejot mājās ieiet nočņikā, lai nopirktu šmigu - 3graudnieku un pirmdienas rītā viņš pakaras. Man ir vēl 30 stāsta pavedieni prātā, bet visus tagad nerakstīšu.

Var arī kaut ko garāku un jautrāku - teiksim seriālu par laukiem, tikai tur man prātā nenāk galvenās vadlīnijas pie kurām turēties, tikai to, ka seriāls varētu būt priecīgs, tikai tajā pašā laikā neizbēgami pazūd visi cilvēki, kuri brauc no laukiem prom.

(Atbildēt uz šo)


[info]divi_g
2011-10-04 21:06 (saite)
A kas ir Rīgas pseido-geto?

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2011-10-04 23:43 (saite)
par aģentūru zoom manliekas varētu būt kruti.
vēl varētu drūmo drāmu par to, kā kots pazemo ltv darbiniekus, neļauj lietot visādus vārdus ēterā (es te vēl "network" iespaidā).
tīņiem seriālu par divām bandām, kas tusē dažādos lielveikalos, tādu moderno interpretāciju par romeo un jūliju.
dokumentāli ironisko hipsteru seriālu, filmētu mierielā.

(Atbildēt uz šo)


[info]pastkartes
2011-10-05 12:34 (saite)
Skatīt daudzsēriju mākslas filmu "Rīgas gambīts".

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?